Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κοζάνη μετά και την είδηση του θανάτου της 26χρονους νηπιαγωγού λίγες μόνο μέρες πριν παντρευτεί και ενώ επέστρεφε από το μπάτσελορ πάρτι που είχε διοργανώσει.

Η 26χρονη Ειρήνη Κ. είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το μπάτσελορ πάρτι που είχαν ετοιμάσει οι φίλες της με αφορμή τον επικείμενο  επικείμενο γάμο της.

Το πάρτι ήταν το βράδυ της Πέμπτης, 24 Αυγούστου, και η 26χρονη -με καταγωγή από την Κοζάνη- βγήκε για να διασκεδάσει, όταν μέσα σε μια στιγμή η χαρά έγινε θρήνος. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, kozanimedia.gr, στον δρόμο για την επιστροφή από το πάρτι, η άτυχη νηπιαγωγός παρασύρθηκε από μηχανή, την οποία οδηγούσε 20χρονος αλλοδαπός.

Το περιστατικό έλαβε χώρα κοντά στο Θεαγένειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με την Ειρήνη να τραυματίζεται σοβαρά και να νοσηλεύεται σε κώμα με την οικογένειά της, τον αγαπημένο της, αλλά και όλους της τους φίλους να ελπίζουν σε ένα θαύμα. Δυστυχώς, όμως, το θαύμα αυτό δεν συνέβη ποτέ. Το μεσημέρι της Τετάρτης, η 26χρονη κοπέλα έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος όλους όσοι την ήξεραν και άνηκαν στο οικείο περιβάλλον της.

Η 26χρονη νηπιαγωγός εργαζόταν σε Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) στην Κοζάνη, το οποίο, σε ένδειξη πένθους, την Πέμπτη θα παραμείνει κλειστό.

Η φωτογραφία της 26χρονης Ειρήνης από τη Θεσσαλονίκη:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις