ΚΑΒΑΛΑ: Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Λεκάνης στο Νέστο, στην Καβάλα, με τη διπλή δολοφονία, γυναικοκτονία και παιδοκτονία. Δράστης 55χρονος κτηνοτρόφος ο οποίος μετά το διπλό έγκλημα αυτοκτόνησε.

Θύμα 31χρονη, η οποία μεγάλωσε στη Γερμανία, από Γερμανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα, σπούδασε στη Νέα Υόρκη και επέστρεψε πριν από μερικά χρόνια στον τόπο καταγωγής της μητέρας της και κατοικία των παππούδων της για να φτιάξει ένα φωτογραφικό λεύκωμα. Θύμα, επίσης, το 10 μηνών μωρό τους.

Από το καλοκαίρι το ζευγάρι, το οποίο δεν είχε παντρευτεί, βρισκόταν σε διάσταση και την προηγούμενη εβδομάδα είχαν οδηγηθεί στο δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού. Η επιμέλεια δόθηκε στη νεαρή μητέρα. Το επόμενο διάστημα θα μετέβαινε στην πατρίδα της τη Γερμανία, μαζί με το παιδί της, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποια γραφειοκρατικά θέματα μετά τον θάνατο του πατέρα της. Ο 55χρονος κτηνοτρόφος ενδεχομένως να εξέλαβε την πρόθεσή της να μεταβεί στη Γερμανία ως απειλή ότι θα φύγει για πάντα. Σήμερα το πρωί την παρέσυρε στο βουνό, για βόλτα μαζί με τον γιο τους και τους δολοφόνησε και τους δύο. Στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η άτυχη 31χρονη

Πως έγινε το διπλό φονικό

«Έλα στο μαντρί» ήταν τα τελευταία λόγια του δράστη, σύμφωνα με πληροφορίες. Έχοντας σκοπό να δολοφονήσει τη σύντροφο και το παιδί τους, ενημέρωσε τον εξάδελφό του λέγοντάς του «έλα στο μαντρί».

«Πριν προλάβω να ρωτήσω τι έγινε, μου το έκλεισε», φέρεται να είπε ο εξάδελφος του 55χρονου στους αστυνομικούς, ενώ εξήγησε ότι κλείνοντας το τηλέφωνο άκουσε πυροβολισμούς, αλλά δεν έδωσε σημασία καθώς θεώρησε ότι ήταν κυνηγοί.

Φθάνοντας στο μαντρί φώναξε το όνομα του εξαδέλφου του, αλλά κανείς δεν απάντησε. «Πλησίασα την καλύβα και είδα τα τρία πτώματα», είπε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις