Εξελίξεις αναμένεται να έχουμε τις επόμενες ημέρες στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, μιας και θα προχωρήσει η ανάκριση για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της Ίριδας και της Μαλένας.

Η διαδικασία είχε «παγώσει» για ένα διάστημα, μετά και το αίτημα της κατηγορούμενης, Ρούλας Πισπιρίγκου, με το οποίο ζητούσε να συνενωθούν, η συγκεκριμένη δικογραφία με εκείνη που αφορά στην δολοφονία της μεγάλης της κόρης, Τζωρτζίνας.

Με βούλευμα του το Δικαστικό Συμβούλιο απέρριψε το αίτημα, κρίνοντας, πως η συνένωση δεν θα είχε κάποια συνεισφορά στην όλη διαδικασία, κάθε άλλο, θα μπορούσε να επιφέρει επιπλέον καθυστέρηση. Συν τοις άλλοις, οι δύο υποθέσεις βρίσκονται σε διαφορετικό δικονομικό επίπεδο.

Μάλιστα, ο εισαγγελέας πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης, έχει ήδη προτείνει προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών την παραπομπή της Ρούλας Πισπιρίγκου σε δίκη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και ανθρωποκτονίας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ενώ για τα δύο άλλα παιδιά, η ανάκριση, πριν διακοπεί, βρισκόταν στο στάδιο της εξέτασης μαρτύρων.

Άνοιξε το διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς των Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες αποσφραγίστηκαν οι δύο όροφοι του ακινήτου της Ευγενίας Κούτρα, της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου στην Πάτρα, παρουσία συμβολαιογράφου, των δικηγόρων και συγγενών της εκλιπούσας ιδιοκτήτριας, ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησε η απογραφή των αντικειμένων που βρίσκονται στο σπίτι.

Οι έρευνες της Ασφάλειας Πάτρας σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της σπιτονοικοκυράς βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Αξίζει να αναφερθεί, πάντως, ότι είναι πιθανό να μπει πωλητήριο στο τριώροφο ακίνητο έναντι ποσού 300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, τον δικηγόρο συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, το σπίτι έχει υποστεί διάρρηξη και ο ίδιος καταλογίζει ευθύνες στο ζευγάρι Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής “Live News” για τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

«Είναι άδεια όλα τα ντουλάπια και η σερβάντα που είχε τα ακριβά σερβίτσια και τα ασημικά» είπε ο δικηγόρος και πρόσθεσε ότι μεταξύ των αντικειμένων που λείπουν είναι η βέρα της, τα χρυσαφικά της και τα ξίφη του πατέρα της.

«Αυτό που μας κάνει τεράστια εντύπωση είναι ότι έχουν αναστατώσει όλο το σπίτι» είπε ο κ. Θεοδωρόπουλος και πρόσθεσε ότι «θα καταθέσουμε μηνύσεις και αγωγές για ό,τι λείπει από το σπίτι».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις