Σταμάτης Κόκοτας: Η κηδεία του τελείται σήμερα 05/10 στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Σταμάτης Κόκοτας άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο σε ηλικία 85 ετών.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη στους αγαπημένους ανθρώπους του αλλά και όσους τον γνώρισαν μέσα από τα τραγούδια του.

Το κοιμητήριο στην περιοχή Ζωγράφου έχει γεμίσει με στεφάνια προς τιμήν του αγαπημένου τραγουδιστή από φίλους και γνωστούς του.

Οι συγγενείς, οι φίλοι και ο κόσμος, υποδέχτηκαν την σορό με χειροκροτήματα.

Ντυμένος στα μαύρα έφτασε λίγο μετά τις 12 ο γιος του Σταμάτη Κόκοτα, Δημήτρης.

Όπως γνωστοποίησε ο δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας η κηδεία του τραγουδιστή πραγματοποιείται, τιμής ένεκεν, με δημοτική δαπάνη στο δήμο Ζωγράφου.

Φίλοι του τραγουδιστή από τον καλλιτεχνικό χώρο έσπευσαν από νωρίς στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης του Δημοτικού Κοιμητηρίου Ζωγράφου. Ανάμεσά τους ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος και η Ελένη Ροδά.

Ο επικήδειος του γιου του Δημήτρη

Ο γιος του Σταμάτη Κόκοτα εκφώνησε και τον επικήδειο λόγο για τον αγαπημένο του πατέρα.

«Ήσουν ένας καταπληκτικός πατέρας. Μας αγάπησες πάρα πολύ. Μας έδωσες πολύ αγάπη. Τη γυναίκα, τη μάνα μας, τη δεύτερη γυναίκα την Ευαγγελία, τα παιδιά του. Του δώσαμε κι εμείς πάρα πολύ αγάπη. Ήμασταν το στήριγμά του κι έτσι μας έμαθε να αγαπάμε τον κόσμο και τον εαυτό μας. Ο Σταμάτης για τα παιδιά του είχε πάντα μια θέση για όλους. Πήγαιναν να τον δουν, να τον ακούσουν, να τον χειροκροτήσουν κι ας μην τους ήξερε καθόλου .

Ήταν βιοπαλαιστής, άπλωνε το χέρι του, έδινε χρήματα, είχε φροντίσει για τη ψυχή του, έκανε αγαθοεργίες, ανεγέρσεις ναών και σε ορφανοτροφεία. Ξεγέλασε το θάνατο. Ο Σταμάτης για μένα θα είναι πάντα εδώ, θα ζει σίγουρα μέσα στις καρδιές όλων μας. Στη σκέψη μας, θα τον ακούμε, θα είναι πάντα εδώ να μας στηρίζει. Είχε για όλους έναν καλό λόγο και θεωρούσε όλο το κόσμο αγαπημένο και φίλο του».

Δείτε φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις