Βιασμός 12χρονης: Στη φυλακή θα οδηγηθεί και ο 36χρονος κατηγορούμενος, υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση της ανήλικης από τον Κολωνό.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας με βούλευμά του, το οποίο εκδόθηκε την Τετάρτη (26.10.2022) ήρε τη διαφωνία που ανέκυψε ανάμεσα σε ανακρίτρια και εισαγγελέα για τη ποινική του μεταχείριση, υπέρ της άποψης του εισαγγελέα, ο οποίος εισηγήθηκε την προφυλάκισή του, σε αντίθεση με την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του Κολωνού, η οποία πρότεινε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Στον κατηγορούμενο αποδίδεται το αδίκημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κρίση των δικαστών βάρυνε η αναγνώριση του κατηγορούμενου από το κορίτσι με το οποίο φέρεται να ήρθε σε επαφή τον περασμένο Ιούλιο.

Ο ίδιος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες ότι συναντήθηκε και βίασε την 12χρονη. Συνελήφθη στα μέσα Οκτωβρίου και υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι συνομιλούσε με το κορίτσι αλλά δεν βρέθηκε μαζί της.

Ο 36χρονος κάτοικος δυτικών προαστίων ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, κατηγορούμενος ότι είχε βιάσει τη 12χρονη στο αυτοκίνητό του στο μετρό των Σεπολίων.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις