Παραδόθηκε ο 26χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι στον επιχειρηματία, Γιάννη Μάρκου, στη Βαρυμπόμπη.

Ο 26χρονος που μαχαίρωσε 15 φορές τον επιχειρηματία έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Είναι κάτοικος δυτικών προαστίων, είχε συλληφθεί τον Μάιο του 2021 και είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών.

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου 

Σε καταστολή νοσηλεύεται ο επιχειρηματίας, Γιάννης Μάρκου, μετά την επίθεση που δέχθηκε από 26χρονο στη Βαρυμπόμπη. Οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 26χρονου που κατάφερε τουλάχιστον 15 μαχαιριές στον Γιάννη Μάρκου έγιναν ακόμη και στην Αργολίδα, αφού από εκεί κατάγεται.

Την ίδια στιγμή, όμως οι αστυνομικοί εξετάζουν ποιο ήταν το κίνητρο του δράστη, καθώς βρέθηκαν σε μπαρ νωρίτερα με την παρέα του Γιάννη Μάρκου. Οι αστυνομικοί ακόμη είναι πεπεισμένοι, σύμφωνα με το περιβάλλον του επιχειρηματία, ότι ο 26χρονος που παραμένει ασύλληπτος, έχει ξανακάνει τέτοια επίθεση. Η μανία μάλιστα με την οποία, όπως λένε, κατάφερε τα χτυπήματα στον Γιάννη Μάρκου δείχνει ότι δεν μπορεί να προκλήθηκε αυτό το μένος από μια σειρά σε καντίνα της Βαρυμπόμπης, αφού ο δράστης έριξε μέσα σε 10 δευτερόλεπτα τουλάχιστον 15 μαχαιριές στον Γιάννη Μάρκου.

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση

Βίντεο ντοκουμέντο έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega από τη στιγμή της συμπλοκής με τον γνωστό επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου που δέχθηκε 15 μαχαιρίες από τον 26χρονο δράστη που αναζητείται.

Πρόκειται για ένα βίντεο το οποίο απεικονίζει την αρχή της έντασης μεταξύ του επιχειρηματία και του 26χρονου δράστη της επίθεσης. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι δύο άντρες έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ διακρίνεται μία κίνηση του χεριού του δράστη.

Το συγκεκριμένο βίντεο ντοκουμέντο βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών, ωστόσο δεν καταγράφει τη στιγμή της επίθεσης.

Το προφίλ του δράστη της επίθεσης στον Γιάννη Μάρκου

Ο 26χρονος που μαχαίρωσε 15 φορές τον Γιάννη Μάρκου έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Είναι κάτοικος δυτικών προαστίων, είχε συλληφθεί τον Μάιο του 2021 και είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις