Την υπερασπιστική γραμμή του Βασίλη Παπαθεοδώρου, ο οποίος έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας, «ακυρώνει» συνάδελφός του. Ο βραβευμένος συγγραφέας παιδικών βιβλίων, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν περί τα 100 βίντεο, έχει επικαλεστεί το συγγραφικό του ενδιαφέρον για τις ενέργειές του. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι είχε «κατεβάσει» το συγκεκριμένο υλικό για το νέο του βιβλίο, το οποίο θα είχε κεντρικό άξονα την «επικινδυνότητα του Διαδικτύου στην κακοποίηση και τη σεξουαλική εκμετάλλευση ενός νεαρού εφήβου».

Ωστόσο, ο Παπαθεοδώρου δεν κατάφερε να πείσει αστυνομικούς και Δικαιοσύνη, αλλά ούτε καν τους συναδέλφους του. «Όλος ο κλάδος είναι σοκαρισμένος. Θα ήθελα να είναι αλήθεια αυτό που λέει. Θα μπορούσε να κάνει την έρευνά του μ’ έναν πιο ασφαλή τρόπο, να βρεθεί με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να πάρει πολλές ιστορίες», σχολίασε η συγγραφέας και εικονογράφος παιδικών βιβλίων, Μαρίνα Γιώτη, μιλώντας την Παρασκευή στο MEGA.

Ο συλληφθείς βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης σε θάλαμο με 19 ακόμα άτομα. Μέχρι στιγμής, έχει δεχθεί μόνο ένα επισκεπτήριο από τον πατέρα του, ενώ δεν έχει ζητήσει κάτι ιδιαίτερο από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις