Δυσάρεστη τροπή πήρε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη στις αρχές του προηγούμενου μήνα με έναν ταξιτζή να δέχεται χτυπήματα από μοτοσικλετιστή και να νοσηλεύεται ενάμιση μήνα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο δράστης αναζητείται από την οικογένεια του θύματος που έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα.

To χρονικό

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Status 107.7, περίπου στις πέντε τα ξημερώματα στις 2 Οκτωβρίου 2022, σημειώθηκε τροχαίο με εμπλοκή ενός δικύκλου και ενός ταξί στην Τούμπα.

Κι ενώ το συμβάν θα μπορούσε να είχε λήξει εκεί με απλή ανταλλαγή στοιχείων των δύο οδηγών καθώς δεν είχε σημειωθεί τραυματισμός, ο οδηγός της μηχανής (στην οποία είχε και συνεπιβάτη), κατά την αψιμαχία που είχε με τον οδηγό του ταξί, τον χτύπησε με σφοδρότητα με το κεφάλι του φορώντας ακόμη το κράνος του.

Ο οδηγός ταξί μετά το ισχυρό χτύπημα που δέχθηκε έπεσε στο έδαφος αναίσθητος, ενώ ο οδηγός της μηχανής φαίνεται να τον εγκαταλείπει πεσμένο κάτω.

Ο ταξιτζής νοσηλεύτηκε επί 1,5 μήνα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μόλις πρόσφατα πήρε εξιτήριο.

Ο δράστης αναζητείται, με την οικογένεια του θύματος να κάνει έκκληση προς πιθανούς μάρτυρες, να επικοινωνήσουν με το Α.Τ. Τούμπας ώστε να εντοπιστεί ο οδηγός της μηχανής.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις