Εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, τα οποία περιπλέκουν περαιτέρω την ιστορία, μιας και ένα νέο άτομο μπαίνει στο κάδρο των ερευνών ως μαστροπός.

Για την ακρίβεια, ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος φαίνεται πως αρχίζει να κατονομάζει πρόσωπα που σύμφωνα με τον ίδιο, τους βαραίνουν τα ίδια ή και βαρύτερα αδικήματα.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του τηλεοπτικού σταθμού STAR, ο 53χρονος αναφέρθηκε σε ένα πρόσωπο που όπως είπε εκμεταλλευόταν το ανήλικο κορίτσι πριν γνωριστεί με τον ίδιο.

Πρόκειται για τον «Γιώργο» που όπως αναφέρθηκε, η πλευρά του Μίχου τονίζει πως πρέπει να κατηγορηθεί για βιασμό και μαστροπεία.

Με βάση τα όσα υποστηρίζει η πλευρά του κατηγορούμενου, ο «Γιώργος» είναι κάτοικος Κολωνού και δεν έχει κάποια σχέση με την οικογένεια της ανήλικης. Επίσης, δεν γνωρίζονται με τον Ηλία Μίχο.

Πάντως, η 12χρονη φέρεται να έχει κατονομάσει το συγκεκριμένο άτομο στην τέταρτη κατάθεσή της στη ΓΑΔΑ, λέγοντας πως ο συγκεκριμένος άνδρας την εξέδιδε στο διαμέρισμα airbnb που έχει αναφερθεί.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις