Κιβωτός του Κόσμου – Πατέρας Αντώνιος: Την ώρα που οι καταγγελίες δεν σταματούν όσον αφορά στα όσα γίνονταν μέσα στην Κιβωτό του Κόσμου, ο πατέρας Αντώνιος προχώρησε σε νέες δηλώσεις μέσω προσώπου του περιβάλλοντός του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το OPEN, ο πατέρας Αντώνιος αρνείται όλες τις κατηγορίες, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν έχει ακουμπήσει ποτέ παιδί.

«Αρνούμαι όλες τις καταγγελίες. Δεν έχω ακουμπήσει ποτέ παιδί.

Όλα αυτά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, όσο προχωρούν οι έρευνες, διαπιστώνεται ανυπαρξία αποδείξεων, πολύ περισσότερο ενδείξεων για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Γι’ αυτό και αναζητείται η αιτία αυτών των επιθέσεων σε έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στη στήριξη των παιδιών. Ποιος κρύβεται πίσω απ’ αυτές τις επιθέσεις;», σημειώνει ο ίδιος.

Το πρόσωπο «κλειδί» για τα οικονομικά στοιχεία

Ίλιγγο προκαλούν τα ποσά που ακούγονται γύρω από την Κιβωτό του Κόσμου με τις Αρχές να επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα πρόσωπα, την ώρα που έχουν ξεκινήσει έρευνες για τη δομή στο Βόλο, με τη νέα έρευνα να εξετάζει αν έχουν τελεστεί ποινικά αδικήματα.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, ο κύκλος των ανθρώπων που είχαν εμπλοκή με τα οικονομικά της ΜΚΟ, φτάνει στα 15 πρόσωπα. Μέσα σε αυτόν, ηγετικό ρόλο είχαν, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο πατέρας Αντώνιος, η σύζυγός του Σταματία Λεβέντη και η μητέρα του. Τα υπόλοιπα πρόσωπα είναι επτά πρώην μέλη του ΔΣ της Κιβωτού του Κόσμου και πέντε διευθυντικά στελέχη.

Από αυτά τα 12 πρόσωπα, το βάρος πέφτει στο άτομο που ήταν υπεύθυνο των οικονομικών υπηρεσιών της Κιβωτού του Κόσμου. Ο συγκεκριμένος είχε άμεση σχέση και συνεργασία με την πρεσβυτέρα. Σε αυτή έδινε απευθείας αναφορές, ενώ το κεντρικό λογιστήριο της Κιβωτού του Κόσμου φέρεται να συντόνιζε και να επέβλεπε όλα τα λογιστήρια των υπόλοιπων δομών ανά την Ελλάδα. (Διαβάστε περισσότερα)

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις