Νέες αποκαλύψεις για τα χρήματα που βρέθηκαν από την Oικονομική Aστυνομία στο χρηματοκιβώτιο που εντοπίστηκε σε διαμέρισμα, μέσα στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου, στον Κολωνό. Το ποσό που περιείχε είναι συγκλονιστικό: 350.000 ευρώ. Εκείνο, όμως,  που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση είναι η «δικαιολογία» που είπε η πρεσβυτέρα όταν οι αστυνομικοί τη ρώτησαν πώς υπάρχουν τόσα χρήματα μέσα στο χρηματοκιβώτιο: «Τα είχα για να τα μετρήσω»!

Στους δε λογαριασμούς της Κιβωτού του Κόσμου, σύμφωνα με αποκάλυψη του Live News, έχουν εντοπιστεί 15 εκατομμύρια ευρώ και τα χρήματα αυτά ήταν άμεσα προσβάσιμα από την παπαδιά, η οποία είχε τον απόλυτο έλεγχο των οικονομικών.

Σύμφωνα με την ίδια αποκάλυψη, ενώ μερικές μέρες πριν είχε “αδειάσει” μια από τις δυο θυρίδες που διαθέτει, η πρεσβυτέρα κατέθεσε, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, 500.000 ευρώ σε λογαριασμό της Κιβωτού του Κόσμου. Σημειωτέον, η Οικονομική Αστυνομία αποφάσισε να δεσμεύσει και να “ανοίξει” τους προσωπικούς λογαριασμούς (με καταθέσεις σχεδόν 300.000 ευρώ) του πατέρα Αντωνίου και της συζύγου του, αλλά όχι της ΜΚΟ.

Κιβωτός του Κόσμου: Εντοπίστηκε μεγάλο χρηματικό ποσό στη δομή του Κολωνού [vid]

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις