Τη Ρόδο χτύπησε η κακοκαιρία από χθες τη νύχτα δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα, με τη βροχή να ξεκινά από το πρωί και να συνεχίζεται όλη την ημέρα με μικρές διακοπές προκαλώντας ζημιές σε αρκετά χωριά του νησιού, όπως αναφέρει η «Ροδιακή».

Πλημμυρικά φαινόμενα, λόγω του μεγάλου όγκου βροχής, σημειώθηκαν κυρίως στη Νότια Ρόδο.

Πλημμύρισαν δρόμοι και ένα δημοτικό σχολείο στην περιοχή της Λάρδου ενώ σημειώθηκαν και κατολισθήσεις στο οδικό δίκτυο.

Αντίστοιχα προβλήματα δημιουργήθηκαν αργά τη νύχτα στις κοινότητες Μαλώνας, Αρχίπολης, Διμυλιάς – Ελεούσας καθώς επίσης και σε περιοχές της δημοτικής ενότητας Ατταβύρου.

Κακοκαιρία Άριελ: Πώς θα κινηθεί και πού θα «χτυπήσει»

Η κακοκαιρία Άριελ είναι προ των πυλών και θα χτυπήσει την Ελλάδα την Τετάρτη και την Πέμπτη, με την ΕΜΥ να εκδίδει έκτακτο δελτίο λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων που θα ακολουθήσουν.

  • Από το μεσημέρι της Τετάρτης (30-12-2022) μέχρι το βράδυ της Πέμπτης(01-12-2022) θα επηρεαστούν η ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης (01-12-2022) μέχρι το βράδυ θα επηρεαστεί και η Θράκη.
  • Από το απόγευμα της Πέμπτης (01-11-2022) τα ισχυρά φαινόμενα θα παρουσιάσουν σταδιακή εξασθένηση στις περισσότερες περιοχές, αλλά θα συνεχίσουν να επηρεάζουν με ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέχρι και το βράδυ τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις