Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση από αστυνομικές δυνάμεις της Άρτας και των Ιωαννίνων για τον εντοπισμό ενός οχήματος, επιβάτες του οποίου, νωρίτερα, είχαν πυροβολήσει εναντίον αστυνομικών που περιπολούσαν σε χωριά των Τζουμέρκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost, λίγο πριν από τις 9 το βράδυ της Τρίτης, περιπολικό από το Αστυνομικό Τμήμα Κεντρικών Τζουμέρκων βρισκόταν κοντά στο χωριό Κυψέλη Άρτας. Εκεί, εντόπισε ένα όχημα, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, να κινείται ύποπτα, ενώ δεν έφερε πινακίδες.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να το καταδιώκουν και τότε ένας από τους επιβαίνοντες πυροβόλησε αρκετές φορές εναντίον τους. Η εκτίμηση είναι ότι οι άγνωστοι χρησιμοποίησαν όπλο τύπου καλάσνικοφ.

Το όχημα κινήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση και από την ώρα εκείνη είναι σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας στα Ιωάννινα και την Άρτα.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι αστυνομικοί άρχισαν να καταδιώκουν το όχημα όταν ο συνοδηγός βγήκε από το παράθυρο με καλάσνικοφ και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους. Δεν υπήρξε τραυματίας, καθώς τα πυρά δεν βρήκαν στόχο. Άμεση ήταν η κινητοποίηση δυνάμεων από τα Ιωάννινα και την Άρτα, που έχουν σπεύσει στην περιοχή για να συνδράμουν στην έρευνα υψηλής επικινδυνότητας, αφού -σύμφωνα με πληροφορίες- στο όχημα επιβαίνουν τρία άτομα και φέρουν βαρύ οπλισμό καλάσνικοφ.

Παρά τον καταιγισμό πυρών, οι αστυνομικοί τούς καταδίωκουν στα ορεινά χωριά του Νόμου Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις