Κιβωτός του Κόσμου: Τα μαρτύρια που υπέστη κατά τη διάρκεια της διαμονής του στην Κιβωτό του Κόσμου κατήγγειλε ένας 8χρονος.

Όπως είπε το παιδί «με χτυπούσαν, με τυραννάγανε, με ταράζανε, με κλειδώνανε οι παιδαγωγοί μου».

«Ήμουν λίγο ζωηρός και μια κυρία μου είχε είπε ότι η συμπεριφορά μου είναι για κλουβί και με έβαλε στο κλουβί. Σε κλουβί για παπαγαλάκια και με κλείδωσε. Ήταν βράδυ», πρόσθεσε μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Φώναζα να με βγάλουν και έκατσα τρεις ώρες και με έβγαλε ο αδερφός μου… Ήταν βράδυ» ανέφερε ο 8χρονος και πρόσθεσε ότι «τα υπόλοιπα παιδιά ήταν στο κρεβάτι τους».

Συνεχίζοντας ο μικρός είπε ότι όταν τον έβαζαν μέσα στο κλουβί «δεν μου έδιναν ούτε νερό, ούτε φαγητό» και σημείωσε ότι και οι φίλοι του περνούσαν χάλια.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο 8χρονος, η δομή ήταν χωρισμένη σε κακούς και καλούς. Οι καλοί έπαιρναν επιβραβεύσεις, ενώ οι κακοί είχαν συνέπειες. «Εγώ ήμουν στους κακούς. Έκανα σκανταλιές» είπε και πρόσθεσε «με χτυπούσαν οι παιδαγωγοί με κλωτσιές και μπουνιές», σημείωσε.

Απαντώντας σε ερώτηση είπε πως του έλεγαν να μην τα λέει στους γονείς μου «γιατί θα με χτυπήσουν πάλι». «Δεν θέλω να ξαναπάω στην Κιβωτό ποτέ», είπε στο τέλος ο 8χρονος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις