Η κλοπή στη Θεσσαλονίκη καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας. Οι δράστες είναι δύο και έχουν βάλει στο στόχαστρο τη γυναίκα που μπαίνει στο αυτοκίνητό της, για να φύγει. Η οδηγός αφήνει την τσάντα στο κάθισμα του συνοδηγού. Πριν κλείσει την πόρτα, ο ένας από τους δύο νεαρούς χτυπάει το πίσω μέρος του ΙΧ και η γυναίκα βγαίνει για να δει, αν την τράκαρε κάποιος. Τότε ο δεύτερος ανοίγει την πόρτα και βουτάει την τσάντα, χωρίς εκείνη να καταλάβει το παραμικρό.

Η θρασύτατη κλοπή σημειώθηκε σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου, στην οδό Μητροπόλεως. «Βγήκε από το αυτοκίνητό της η γυναίκα γιατί ο ένας χτύπησε την πίσω αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου ώστε να νομίζει πως κάποιος την τράκαρε», δήλωσε χαρακτηριστικά φιλικό πρόσωπο της οδηγού.

Στη συνέχεια αναλαμβάνει δράση ο δεύτερος. Αφού η γυναίκα έχει αποβιβαστεί από το όχημα για να δει τι συνέβη, εκείνος περνά απαρατήρητος, ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού και αρπάζει την τσάντα.

Η τσάντα περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα της οδηγού. Σύμφωνα με το φιλικό της πρόσωπο που μίλησε στο thestival.gr, λίγο παρακάτω από το σημείο της κλοπής βρέθηκαν η τσάντα και τα έγγραφα της γυναίκας, με τους δράστες να εξαφανίζονται με τις κάρτες και τα μετρητά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις