Καθηλωτικός ο συνήγορος της οικογένειας της Έμμας, που έσβησε έπειτα από παράσυρση και εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη. Κάμερα κατέγραψε την κλοπή της τραυματισμένης κοπέλας από την τσάντα της ποσού 1.500 ευρώ.

Ο δικηγόρος Νικόλαος Ρουσσόπουλος εξήγησε μιλώντας στην ΕΡΤ πως, όταν έγινε η κλοπή η κοπέλα ζούσε, γεγονός που -όπως είπε- έχει καταγραφεί και από τις κάμερες. «Ερχόμενη από τα Χανιά στη Θεσσαλονίκη είχε μαζί της και ένα τσαντάκι. Ενώ τα υπόλοιπα πράγματά της βρέθηκαν, απουσίαζε το τσαντάκι, ροζ χρώματος, με 1.500 ευρώ», ανέφερε.

Ο δικηγόρος εκτίμησε ότι θα βρεθεί ο δράστης και επισήμανε ότι κατά τη διάρκεια της κλοπής, η κοπέλα ζούσε, λέγοντας: «Τη στιγμή εκείνη η Έμμα ζούσε. Χθες, διαβιβάστηκε η δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα διενεργήσει την προανάκριση στις ανακριτικές πράξεις.

Στις προκαταρκτικές και ανακριτικές πράξεις σίγουρα θα αναζητηθούν μάρτυρες και σίγουρα θα αναζητηθεί υλικό από τις κάμερες, γιατί στο σημείο υπήρχαν.

Να είναι τουλάχιστον τυχερή η οικογένεια, ώστε να μπορέσει να δει ακριβώς το υλικό από τις κάμερες αν όντως «έπιασε» τη συγκεκριμένη στιγμή. Αυτό που βοηθάει βέβαια είναι μιλάμε για ένα ροζ τσαντάκι, ένα «χτυπητό» χρώμα, οπότε και κάποιος από τους αυτόπτες μάρτυρες μπορεί να το έχει δει».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις