21χρονη Έμμα: Αυτόπτης μάρτυρας, που βρισκόταν στο σημείο της τραγωδίας, τα ξημερώματα της 22ας Νοεμβρίου, περιέγραψε στο makthess.gr τις στιγμές πριν και μετά την θανατηφόρα παράσυρση της φοιτήτριας.

Όπως αποκάλυψε η νεαρή κοπέλα, κινείτο με ηλεκτρικό πατίνι επί της Δημητρίου Γούναρη και πριν φτάσει στην Εγνατία άρχισε να ακούει δυνατό θόρυβο που τον αποδίδει στην ταχύτητα του αυτοκινήτου.

«Το αυτοκίνητο φαινόταν κινούμενη απειλή»

«Επέστρεφα σπίτι μου με ηλεκτρονικό πατίνι και καθώς κατέβαινα την Δ. Γούναρη, άκουσα από μακριά ένα δυνατό θόρυβο αυτοκινήτου. Ακουγόταν ότι τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, για αυτό και όταν έφτασα στην Εγνατία πάτησα κατευθείαν φρένο γιατί φοβήθηκα. Το αυτοκίνητο φαινόταν κινούμενη απειλή», είπε στο makthes.gr.

Όπως αποκάλυψε η αυτόπτης μάρτυρας, που είναι φοιτήτρια, μόλις σταμάτησε στην Εγνατία, είδε το όχημα να έχει παρασύρει την άτυχη Έμμα.

«Πατώντας φρένο κοίταξα αριστερά μου και είδα το αυτοκίνητο να έχει τινάξει στον αέρα την κοπέλα και να έχει χάσει τον έλεγχο. Ήταν το ίδιο αυτοκίνητο που με έκανε να σταματήσω γιατί φοβήθηκα από τον θόρυβο της ταχύτητας που έτρεχε. Ο οδηγός φαινόταν πως δεν είχε συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και είχε χάσει και τον έλεγχο του αυτοκινήτου εντελώς, σκεφτείτε το αυτοκίνητο είχε πέσει πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και κάδους απορριμμάτων» είπε η νεαρή κοπέλα και υποστήριξε ότι ο 26χρονος έκανε όπισθεν για να ξεφύγει.

«Ο οδηγός έκανε όπισθεν και την πάτησε ξανά»

«Προφανώς δεν υπήρχαν εμπόδια και έκανε όπισθεν για να φύγει βιαστικός, πάντα χωρίς να ανακάμπτει ταχύτητα ή να σταματάει το αυτοκίνητο. Έτσι όπως έκανε όπισθεν, ενώ η κοπέλα βρισκόταν ήδη χτυπημένη στη μέση του δρόμου, την πάτησε ξανά. Δεν νομίζω να κατάλαβε καν ότι την πάτησε για δεύτερη φορά όπως έφευγε. Άρχισαν όλοι να τρέχουν προς την κοπέλα να την βοηθήσουν και κάποιοι ντελιβεράδες κυνηγούσαν τον οδηγό να τον σταματήσουν που διέφυγε από την Ιασωνίδου. Όλα αυτά έγιναν σε δευτερόλεπτα» πρόσθεσε.

«Το μόνο που θέλω είναι το παιδί μου πίσω»

Την Πέμπτη, 1η Δεκεμβρίου, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί, είπαν το τελευταίο «αντίο» στην Έμμα στα Χανιά της Κρήτης.

Στα λευκά ήταν ντυμένη η μητέρα της 21χρονης, για να πει το τελευταίο «αντίο» στην αγαπημένη της κόρη.

«Εγώ το μόνο που θέλω είναι το παιδί μου πίσω. Θέλω το παιδί μου πίσω. Είναι άδικο όλο αυτό. Ένα τεράστιο γιατί. Ένα παιδί γεμάτο όνειρα, ένα παιδί γεμάτο ενέργεια. Γιατί αυτός ο ασυνείδητος οδηγός να βρίσκεται μέσα σε αυτή τη χώρα; Γιατί να είναι ελεύθερος, γιατί; Δεν μου αρκεί να καταδικαστεί 15 χρόνια και να εκτίσει το ένα τρίτο της ποινής του και σε πέντε χρόνια να είναι έξω. Είναι πολύ λίγο», είπε στο Star η μητέρα της 21χρονης.

Μήνυμα στην οικογένεια της αδικοχαμένης νεαρής έστειλε και ο σύζυγος της 50χρονης γυναίκας που δέχτηκε το νεφρό της Έμμας: «Tα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, έχασαν το παιδί τους, ένα αγγελούδι, 20 χρόνων κορίτσι. Ένας ασυνείδητος οδηγός να το χτυπήσει και να το παρατήσει μέσα στον δρόμο».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις