Σεισμός τώρα στην Εύβοια:  Ο πρώτος σεισμός, μεγέθους 3,9 Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 12:35 του Σαββάτου, σε εστιακό βάθος 9,7 χιλιομέτρων. Η νέα σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε κάποιες περιοχές της Αττικής.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός έγινε στις 12:35 μ.μ., με το επίκεντρο να εντοπίζεται 7 χιλιόμετρα ανατολικά-νοτιοανατολικά των Ζαράκων Ευβοίας.

Ακόμα, η εν λόγω σεισμική δόνηση χαρακτηρίζεται ως επιφανειακή αφού το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε μόλις 5 χιλιόμετρα.

seismos evoia

Έπειτα από 16 λεπτά, στις 12:51 καταγράφηκε νέα σεισμική δόνηση, μεγέθους 3,8 Ρίχτερ, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου. Ο σεισμός σημειώθηκε σε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων και το επίκεντρο εντοπίστηκε στο ίδιο σημείο, 8 χιλιόμετρα ανατολικά- νοτιοανατολικά των Ζαράκων Ευβοίας.

Υπενθυμίζεται ότι το επίκεντρο της σημερινής (03/12) δόνησης είναι ίδιο με εκείνο του σεισμού που καταγράφηκε το βράδυ της Τρίτης (30/11), με μέγεθος 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις