Σε μείζον ζήτημα έχει εξελιχθεί η θυρίδα που βρέθηκε στο όνομα της μητέρας του πατέρα Αντωνίου της Κιβωτού του Κόσμου, με την ίδια να μιλά για πρώτα φορά από το μοναστήρι της Χίου όπου έχει βρει το δικό της καταφύγιο.

Η ηλικιωμένη γυναίκα που βρίσκεται στη Νέα Μονή Χίου μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha δηλώνοντας πως γνώριζε για την ύπαρξη θυρίδας στην τράπεζα καθώς και για το γεγονός πως είναι στο όνομά της.

«Το ήξερα ότι έχω θυρίδα στην τράπεζα» ενώ όσον αφορά το λογαριασμό με τις 60.000 ευρώ που βρέθηκε στο όνομά της είπε:

«Αυτά τα είχαμε πάει για τα παιδιά, ρωτήστε τον πάτερ. Το ήξερα ότι αυτά τα λεφτά ήταν στο όνομά μου, το ήξερα… Του μπαμπά… Του άντρα μου… Τα είχαμε πάρει και τα μοιράσαμε στα παιδιά μας… Η θυρίδα δεν θυμάμαι τι έχει… έχει κάτι…», ακούγεται να λέει η γυναίκα.
Στο σύντομο διάλογο που είχε με τη δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού φαίνεται πως αναγνωρίζει ότι ήταν στη μετοχική σύνθεση της Κιβωτού του Κόσμου γεγονός που διέψευδαν δύο από τα παιδιά της.

Αδερφός του πατέρα Αντωνίου ρωτήθηκε για το αν η μητέρα του συμμετείχε στη μετοχική σύνθεση της Κιβωτού. «Όχι, όχι δεν το γνωρίζω αυτό είπε (σ.σ. ενώ κάνει το σταυρό του). Εννοείται ότι είναι ψέμα. Μα τι λέτε κυρία μου (σ.σ. όταν η δημοσιογράφος του λέει αν θεωρεί ότι η μητέρα του έχει σχέση με την Κιβωτό). Έλα Χριστέ και Παναγία. Όχι βέβαια. (Δεν έρχονται χαρτιά εδώ πέρα)».

Γιος της γυναίκας είπε: «Πρώτη φορά το ακούω αυτό. 86 ετών είναι. Τι σχέση να έχει (με μετοχικές συνθέσεις. Εμείς στηρίζουμε τη μητέρα μου. Μία απλή σύνταξη έχει. 350 παίρνει. Εμείς τη στηρίζουμε».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις