Καρδιοπαθής και πατέρας τριών παιδιών κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του, καθώς δεν μπορεί να αποπληρώσει το δάνειό του.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας μίλησε στην τηλεόραση του Open για το δάνειο λέγοντας πως έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό και ανέφερε ότι: «Άμα μου κλείσουν το σπίτι τι να κάνω… Θα φύγω, θα ξεσπιτωθώ, θα μείνω στον δρόμο… Δεν έχω που αλλού να μείνω».

Όπως είπε, δικαστικοί κλητήρες έχουν ήδη πάει στο σπίτι του για να τον απομακρύνουν, καθώς δεν μπορεί να εκπληρώσει τις δανειακές του οφειλές: «Θα έρθει ο δικαστικός επιμελητής ίσως με αστυνομία, διάφορους ανθρώπους και κλειδαρά».

Ο ίδιος σημειώνει πως έχει προσπαθήσει να συμβιβαστεί με τις τράπεζες και το fund που έχει το δάνειό του, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Όπως είπε πρόκειται για στεγαστικό δάνειο των 275 χιλ. ευρώ το οποίο πήρε το 2004 για να ανακατασκευάσει ένα διαμέρισμα της οικογένειας του.

Το 2009-10 απολύθηκε και σταμάτησε να πληρώνει το δάνειο. Για λίγο δεν μπόρεσε να μπει στους ευάλωτους οφειλέτες καθώς η αντικειμενική αξία της κύριας κατοικίας του υπερβαίνει τα όρια που τίθενται ανά κατηγορία. Έτσι η τράπεζα δεν του έδωσε κάποια εναλλακτική.

«Έκανα όλες τις προσπάθειες, πρότεινα να τους πληρώνω ένα τίμημα τον μήνα σαν ενοίκιο, δεν το δέχθηκαν. Πρότεινα να τους βρω και αγοραστή. Κυριακή μεσημέρι μου είπαν ότι Δευτέρα πρωί έρχονται να με ξεσπιτώσουν.

Θα έπρεπε η τράπεζα να κάνει μια ρύθμιση και να συνεννοηθεί μαζί μου… δεν τους βρίσκεις» σημείωσε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις