Συγκινησιακά φορτισμένο ήταν το κλίμα στο άκουσμα της δικαστικής απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τις απόπειρες βιασμού των οποίων κρίθηκε ένοχος ο Πέτρος Φιλιππίδης, με τις δύο καταγγέλλουσες να ξεσπούν σε δάκρυα, αγκαλιές και αναφιλητά.

Ο συνήγορος του ηθοποιού Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ζήτησε από το δικαστήριο, να αναγνωρίσει στον ηθοποιό τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη. Το δικαστήριο διέκοψε, για να διασκεφθεί και να αποφασίσει.

Η απόφαση του δικαστηρίου

Υπενθυμίζεται ότι με ομόφωνη απόφαση κρίθηκε αθώος λόγω αμφιβολιών για την πράξη του βιασμού, και ομόφωνα ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού.

Tο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ανακοίνωσε την ετυμηγορία για τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ο οποίος βρίσκεται σε δίκη από τον περασμένο Μάρτιο για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης, τριών συναδέλφων του, ηθοποιών.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορούνταν για τα αδικήματα του βιασμού κατ΄εξακολούθηση και της απόπειρας βιασμού κατά συρροή με τη δίκη να βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 18 Μαρτίου 2022.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις