Τέμπη: «Ίσως φτάσουμε κάποτε…», «Φίλε, με τρένο ποτέ ξανά». Αυτές είναι κάποιες από τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έκαναν οι δύο δίδυμες αδερφές και η ξαδέρφη τους που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη.

Η Θώμη, η Χρυσή και η Αναστασία Πλακιά, ταξίδευαν πρώτη φορά με το τρένο και είχαν αγανακτήσει με τις καθυστερήσεις για αυτό και σχολίαζαν στα social media.

Ο θείος των κοριτσιών συγκλονισμένος δήλωσε στον ΣΚΑΪ: «Ήρθαν για τις Απόκριες και τις πήγε ο πατέρας τους μέχρι το τρένο για να ταξιδέψουν για Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς η μοίρα τους γράφτηκε στα Τέμπη και τελειώσανε. Δεν ξέρουμε… καήκανε; Όλες τις φορές τις πήγαινε ο πατέρας ή ο θείος τους».

«Οι δίδυμες έφυγαν από το βαγόνι και πήγαν στο κυλικείο»

Λίγες ώρες πριν, το φως της δημοσιότητας είδε μία ακόμη μαρτυρία από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, η οποία καταγράφει τις τελευταίες στιγμές των τριών κοριτσιών από το Καστράκι Καλαμπάκας -των δύο δίδυμων 20χρονων αδελφών και της ξαδέρφης τους.

Ειδικότερα, μιλώντας στον ALPHA, ο 28χρονος Νίκος ανέφερε πως θυμάται τα τρία νεαρά κορίτσια να επιβιβάζονται στην αμαξοστοιχεία intercity 62 και να αφήνουν τις βαλίτσες τους δίπλα του, όπου υπήρχε ένα κενό.

«Είπαν μεταξύ τους “πάμε στο κυλικείο να κάτσουμε μέχρι να αδειάσει κάτι” γιατί δεν υπήρχαν άδειες θέσεις στο βαγόνι», είπε ο Νίκος και πρόσθεσε: «Την άλλη μέρα διάβασα για τα κορίτσια και σοκαρίστηκα ακόμη περισσότερο».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις