Τέμπη: «Δεν υπάρχει εντολή για αναρρωτική, είπα την άποψή μου την επιστημονική και την κατέγραψα και στο βιβλίο των συμβάντων» ανέφερε ο πρόεδρος Νοσοκομειακών Γιατρών Μαγνησίας, Νίκος Χαυτούρας, μιλώντας στο OPEN. Ο γιατρός έχει τεθεί σε αναστολή μέχρι νεοτέρας καθώς κατηγορείται ότι έδωσε αναρρωτική άδεια στον Επιθεωρητή του ΟΣΕ της Λάρισας, ένα από τα πρόσωπα που ερευνώνται για την τραγωδία.

«Ήρθε ο ασθενής και εγώ απλά τον ήξερα, δεν ήξερα τι έκανε και ότι ήταν εμπλεκόμενος. Νόμιζα ότι ήταν σε ανώτατη συνδικαλιστική θέση του ΟΣΕ στην Αθήνα. Δεν ήρθε στα εξωτερικά ιατρεία, όπως γίνεται κανονικά. Πονούσε και δεν μπορούσε να περπατήσει. Δεν ήμουν ο γιατρός των εξωτερικών ιατρείων. Δεν του έκανα καμία χάρη. Από την κλινική εικόνα διαπίστωσα ότι έχει πρόβλημα και τον έστειλα στα εξωτερικά γιατρεία για να ολοκληρωθεί ο έλεγχος. Εκεί θα μπορούσαν να ζητηθούν πάντα» υποστήριξε ο κ. Χαυτούρας.

Και συνέχισε: «Δεν έδωσα εγώ την άδεια την ηλεκτρονική». Όπως πρόσθεσε «θα μπορούσε να εξεταστεί από δευτεροβάθμια επιτροπή».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις