Καμμένος: Τα παραμύθια τελείωσαν

Καμμένος: Τα παραμύθια τελείωσαν
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση μομφής,  λέγοντας πως «τα παραμύθια της κυβέρνησης για διαπραγμάτευση με την τρόικα έχουν τελειώσει».

Μιλώντας προς τους βουλευτές, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε: «Καλείστε να αποφασίσετε αν χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση. Μπορεί ο λαός να αποφασίσει για μια νέα πλειοψηφία, γι αυτό παρουσιάσαμε την κυβερνητική μας πρόταση, απέναντι σε μια κυβέρνηση που καταρρέει, δύο κομμάτων που καλύπτουν το ένα το άλλο, σε ποινικές υποθέσεις».

«Η αλήθεια είναι ότι αυτή η κυβέρνηση στηρίζεται σε μια πλειοψηφία η οποία δημιουργήθηκε με ψεύτικες δεσμεύσεις», είπε ο κ. Καμμένος και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει υπογράψει μνημόνιο μέχρι το 2060.

«Το αποτέλεσμα της σημερινής βραδιάς είναι το κατά πόσον υπάρχει η αρχή της δεδηλωμένης για την κυβέρνηση. Η απώλεια της δεδηλωμένης,η μη ύπαρξη των 151 ψήφων και αυτή πρέπει να οδηγήσει τις εκλογές» είπε ο κ. Καμμένος.

«Πιθανώς να δούμε σενάριο αλλαγής Πρωθυπουργού από σήμερα το βράδυ», σημείωσε ο κ. Καμμένος και συνέχισε: «Να αλλάξουν τον Σαμαρά, όπως έκαναν με τον Παπανδρέου και τον Παπαδήμο, αλλά να συνεχίσουν με την ίδια πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ».

Αναφέρθηκε στο θέμα των υποβρυχίων δηλώνοντας ότι οι 18 ψήφοι των Βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική επιτροπή «είναι εδώ». Υποστήριξε ότι υπάρχει σκάνδαλο, αφού με τροπολογία σταμάτησε η έρευνα του ΣΔΟΕ, που συνεχίζεται και σήμερα. Για τα εθνικά θέματα είπε ότι αρχίζει να εφαρμόζεται «πολιτική Ρόντου, της κυβέρνησης Σημίτη».