Στάση εργασίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Στάση εργασίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Προβλήματα στις μετακινήσεις του αντιμετωπίζει το επιβατικό κοινό καθώς οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς προχώρησαν σε στάση εργασίας. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης στην πλατεία Κοτζιά.

Από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα "χειρόφρενο" τράβηξαν τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ και τα τρόλεϊ, ενώ τις ίδιες ώρες θα επιστρέψουν στα αμαξοστάσια τους οι συρμοί του Μετρό, του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου και του Τραμ.

Κανονικά κινείται ο Προαστιακός.

Πάντως, το επιβατικό κοινό θα πρέπει να υπολογίσει πως τα ΜΜΜ θα αρχίσουν να αποσύρονται τουλάχιστον μια ώρα πριν από τις 11 το πρωί και η πλήρης αποκατάσταση των δρομολογίων αναμένεται τουλάχιστον μια ώρα μετά τις 5 το απόγευμα.

Στη Θεσσαλονίκη, οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών της πόλης (ΟΑΣΘ) συμμετέχουν στην κινητοποίηση που κήρυξε η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος, με δύο στάσεις εργασίας το πρωί και το βράδυ.

Όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΑΣΘ, η στάση εργασίας έχει προγραμματιστεί από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.