Ντόρα Μπακογιάννη μυέλωμα:  Συγκεκριμένα πριν από ένα (περίπου) μήνα η Ντόρα Μπακογιάννη είχε υποβληθεί (εκ νέου) σε χειρουργική+επέμβαση στο γόνατο σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Αθηνών. Η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με την πρώην υπουργό να έχει πάρει τα πάνω της. Περί τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, αποφάσισε να επισκεφθεί το «Ιατρικό Αθηνών», αναζητώντας μετά το χειρουργείο, μια καλή δίαιτα που θα τη βοηθούσε να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά. Στο πλαίσιο αυτό έκανε μεταξύ των άλλων και διάφορες αιματολογικές εξετάσεις. Εκεί εντοπίστηκαν κάποιοι «τσιμπημένοι» δείκτες.

Η γιατρός που διάβασε τα αποτελέσματα ζήτησε περαιτέρω εξετάσεις, οι οποίες και έγιναν.
-Η Ντόρα έφυγε το Σαββατοκύριακο για τα Χανιά. Το απόγευμα της Κυριακής, ενημερώθηκε ότι από τις νέες βιοχημικές εξετάσεις, υπήρχε πρόβλημα. Αμέσως, επικοινώνησε με τα παιδιά της
Αλεξία και Κώστα για να τους ενημερώσει, ενώ ενημέρωσε και τον αδερφό της Κυριάκο Μητσοτάκη. Η ίδια μάλιστα αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα της υγείας της από την πρώτη κιόλας στιγμή, θέλοντας να αποφύγει την παραφιλολογία που θα αναπτύσσονταν από τη στιγμή που θα απείχε για ένα μικρό χρονικό διάστημα από τη δρώσα πολιτική. Ήδη έχει επιστρέψει από τα Χανιά και τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει θεραπεία σε κρατικό νοσοκομείο που διαθέτει έμπειρο επιστημονικό προσωπικό στη συγκεκριμένη μορφή καρκίνου.

πηγή

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις