Όλγα Γεροβασίλη για Ν.Δ: Κανείς δεν βρέθηκε να διαφωνήσει με τον Άδωνι;

Η Όλγα Γεροβασίλη απευθύνει χαιρετισμό στο 13ο Συνέδριο της Ν.Δ
Η Όλγα Γεροβασίλη απευθύνει χαιρετισμό στο 13ο Συνέδριο της Ν.Δ

Καρφία πρός το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας για τις δηλώσεις του γαλάζιου αντιπροέδρου για τους μετανάστες

Όλγα Γεροβασίλη για ΝΔ: Δήλωση «καρφί» κατευθυνόμενο στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας από την γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

H Όλγα Γεροβασίλη, που ήταν καλεσμένη στην ίδια εκπομπή όπου ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε τις δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο περί «αλλοίωσης του πληθυσμού» ενώ καταγράφονταν ένα ακόμη τραγικό συμβάν με πρόσφυγες στο Ιόνιο θέλησε να δώσει με την δήλωσή της μια ακόμη διάσταση στην υπόθεση: «Η αποτρόπαια ακροδεξιά συμπεριφορά του κ. Γεωργιάδη χαρακτηρίζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη στο σύνολο της καθώς κανείς τους δεν ένοιωσε την ανάγκη να διαφοροποιηθεί» σημείωσε η Όλγα Γεροβασίλη. Απευθύνθηκε έτσι σε στελέχη της κυβέρνησης αλλά και έμμεσα σε μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, που «στους διαδρόμους» κρατούν αποστάσεις από δηλώσεις ακραίου τύπου όπως αυτές του Άδωνι Γεωργιάδη αλλά δεν βγαίνουν να διαφωνήσουν δημόσια μαζί του.

Επιπρόσθετα η Όλγα Γεροβασίλη επισήμανε πως «οι πληροφορίες που φτάνουν για την ασύλληπτη τραγωδία στο Ιόνιο μας προκαλούν σοκ και μας γεμίζουν απέραντη θλίψη. Με τα έως τώρα στοιχεία 12 ανθρώπινες ψυχές έχουν χαθεί,  22 διασωθέντες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της Ηπείρου και πολλοί άλλοι αγνοούνται.  Δυστυχώς  υπουργός της κυβέρνησης βρήκε αυτή την τραγωδία ως αφορμή  για να προχωρήσει σε κήρυγμα μίσους μιλώντας για "προσπάθεια αλλοίωσης της χώρας" και σε απανθρωπους αστεισμους χλευαζοντας τους ανθρώπους που απεγνωσμένα καλούσαν σε βοήθεια λίγο πριν πνιγούν».

Δεν είναι η πρώτη φορά 

Να σημειωθεί πώς δεν είναι η πρώτη φορά που η Όλγα Γεροβασίλη απευθύνεται στο εσωτερικό της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή ακραίες συμπεριφορές. Θυμίζουμε ότι ήταν η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αυτή που στις ….. πίεσε τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη να παραδεχθεί ότι ασκήθηκε υπερβολική βία στην επέμβαση των ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ όταν έγινε ευρεία χρήση δακρυγόνων και εισβολή στον περίβολο της σχολής. Την περίοδο εκείνη υπήρχε πλήρης κάλυψη των πρακτικών του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Μιχάλη Χρυσοχοίδη από την πλευρά της κυβέρνησης, όπως άλλωστε και σήμερα. Να σημειώσουμε παράλληλα ότι για τα θέματα αυτά σύντομα θα συζητηθεί στην Βουλή και η επίκαιρη επερώτηση της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ για την δράση της αστυνομίας.