Ποιο είδος ανδρικού μπουφάν είναι αυτό που ταιριάζει περισσότερο για το γραφείο;

Τα ανδρικά μπουφάν είναι μια κατηγορία ενδύματος που επειδή είναι πιο ακριβή σε σχέση με τα υπόλοιπα ρούχα, θα πρέπει να γίνεται κατόπιν εκτενούς έρευνας και σκέψης. Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι να σκεφτείτε τον λόγο για τον οποίο θέλετε να αγοράσετε ένα καινούργιο μπουφάν. Αν δηλαδή χρειάζεστε ένα μπουφάν ή ένα παλτό για καθημερινή χρήση, για την δουλειά ή για να το φοράτε σε πιο επίσημες περιστάσεις. Αν θέλετε ένα μπουφάν για την δουλειά και κάνετε δουλειά γραφείου, επιλέξτε ένα σε ουδέτερο χρώμα όπως το μαύρο ή το καφέ με διακριτικό ύφασμα που να μην γυαλίζει έτσι ώστε να ταιριάζει με όλα σας τα κουστούμια και πουκάμισα και να μην τραβάει την προσοχή. Αν πάλι δουλεύετε σε εξωτερικό χώρο και χρειάζεστε ένα μπουφάν που να σας κρατά ζεστούς, επιλέξτε ένα φουσκωτό που δεν θα έχει κανέναν περιορισμό κινήσεων και αν είναι δυνατόν επιλέξτε ένα με διπλή επένδυση. Μια καλή συμβουλή είναι το μπουφάν που θα επιλέξετε να έχει αποσπώμενη κουκούλα έτσι ώστε όταν δεν την χρειάζεστε να μην σας ενοχλεί.

Ποιο είναι το κατάλληλο είδος μπουφάν για τον δικό σας σωματότυπο;

Τα ανδρικά μπουφάν και παλτό βγαίνουν σε μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και μηκών. Αυτό σημαίνει ότι η εξεύρεση ενός καινούργιου μπουφάν δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαντάζεστε. Αρχικά θα πρέπει να σκεφτείτε το μήκος που θα πρέπει να έχει το καινούργιο σας μπουφάν με βάση τον δικό σας σωματότυπο. Αν για παράδειγμα δεν είστε πολύ ψηλός μην επιλέξετε μακρύ μπουφάν αλλά ένα μπουφάν που θα σταματά αυστηρά στο ύψος της μέσης σας.  Αν από την άλλη είστε αρκετά ψηλό και έχετε και λίγα παραπάνω κιλά καλό θα ήταν να επικεντρωθείτε σε ανδρικά μπουφάν και παλτό που θα φτάνουν ακόμα και στο μέσο της γάμπας. Επιλέγοντας κάτι τέτοιο, τα κιλά σας θα φαντάζουν διανεμημένα σε όλα σας το σώμα και θα δίνουν την αίσθηση ότι είστε αδυνατισμένος. Σε άλλη περίπτωση, πολλοί είναι οι άνδρες που θέλουν δερμάτινα μπουφάν που προσθέτους λίγο περισσότερο κύρος σε κάποιον και δεν είναι λίγοι αυτοί που τα συνδυάζουν και με τα αντίστοιχα πορτοφόλια. Έχετε πάντα κατά νου ότι η μόδα στα παλτό και τα μπουφάν αλλάζει από καιρό σε καιρό και θα πρέπει να ενημερωνόμαστε συχνά. Μπαίνοντας στο https://answear.gr/k/andrika/axesouar/portopholia θα έχετε μια γενική ιδέα σε σχέση με το τι ισχύει με τα πορτοφόλια.

Μπουφάν Vs παλτό – ποια είναι η καλύτερη επιλογή ανάμεσα σε αυτά τα δύο είδη ενδυμάτων;

Μπαίνοντας στο https://answear.com.cy/k/andrika/rouha/mpouphan θα έχετε την δυνατότητα να δείτε μια τεράστια ποικιλία από αυτά και θα έχετε την δυνατότητα να κλέψετε ιδέες αναφορικά με τους πιθανούς συνδυασμούς τους. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανδρών σχετικά με το είδος των πανωφοριών που επιλέγουν. Υπάρχουν αυτοί που φορούν αποκλειστικά μπουφάν, αυτοί που επιλέγουν τα παλτό στην καθημερινότητά τους και αυτοί που χρησιμοποιούν μπουφάν καθημερινά αλλά σε επίσημες περιστάσεις επιλέγουν τα παλτό. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε το σίγουρο είναι ότι το είδος πανωφοριού που θα αγοράσετε δεν είναι μια απλή αγορά αλλά θα είναι μια επένδυση που στο μέλλον θα αποδειχθεί αν ήταν καλή ή όχι. Επενδύστε λοιπόν στην αυθεντικότητα, την ποιότητα αλλά και στην ανθεκτικότητα ενός μπουφάν ή ενός παλτό και σίγουρα θα κάνετε την καλύτερη δυνατή αγορά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις