Το OnlyFans έχει «πατήσει» για τα καλά το περιοδικό «Playboy», το οποίο μεσουρανούσε σε περασμένες δεκαετίες.

Το περιοδικό πωλούσε δεκάδες φύλλα και τώρα επαναλανσάρεται σε ψηφιακή έκδοση, σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί το OnlyFans.

Το Playboy αποφάσισε να προσθέσει δημιουργούς ψηφιακού περιεχομένου για ενήλικες. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στα κανάλια, όπου θα δημιουργούν περιεχόμενο τα διάσημα «κουνελάκια». Θα μπορούν, μάλιστα, να συνεργάζονται μαζί τους, όπως στο OnlyFans.

Είμαστε επικεντρωμένοι στην οικοδόμηση της ασφαλέστερης και πιο προσοδοφόρας και ελκυστικής πλατφόρμας δημιουργών στον κόσμο», σημείωσε ο επικεφαλής της εταιρείας.

Το ανανεωμένο περιοδικό, το οποίο σταμάτησε να εκδίδεται το 2020 λόγω οικονομικών προβλημάτων, θα επιστρέψει μέσα στη χρονιά. Στη διαδικτυακή του μορφή, το περιοδικό θα επιτρέπει στους χρήστες την πρόσβαση στην «πλατφόρμα δημιουργών» του Playboy.

Η νέα εποχή του Playboy χαρακτηρίζεται ως μια ασφαλής εναλλακτική του OnlyFans. Οι χρήστες θα μπορούν να αλληλεπιδρούν με δημιουργούς, που δημοσιεύουν περιεχόμενο για ενήλικες στις σελίδες τους. Παρέχοντας, μάλιστα, και αποκλειστική πρόσβαση στη ζωή τους.

H Amanda Gemy, κωμικός και μοντέλο, θα κοσμεί το πρώτο ψηφιακό εξώφυλλο του Playboy. Μια δημιουργός, που κέρδισε περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια ως μοντέλο του Playboy. Αυτό κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της beta έκδοσης της πλατφόρμας, που ονομάστηκε Centerfold.

Η νέα πλατφόρμα του Playboy δεν θα ονομάζεται πια Centerfold. «Η πλατφόρμα μας Playboy creator είναι το περιοδικό για τον 21ο αιώνα» υπογράμμισε η Chief Brand Officer της εταιρείας Rachel Webber.

«Η δύναμη της δημιουργίας περιεχομένου περνά στα χέρια της δημιουργικής κοινότητας. Τους δίνουμε τα απαραίτητα εργαλεία να αλληλεπιδρούν με τους θαυμαστές τους και να κερδίζουν άμεσα χρήματα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Η διαφορά ανάμεσα σε Playboy και Onlyfans έγκειται στο γεγονός πως οι δημιουργοί για το ιστορικό περιοδικό θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για να γίνουν δεκτοί. Από την άλλη πλευρά, μπορεί ο καθένας να εγγραφεί και να γίνει δημιουργός στο OnlyFans.

Ο CEO του Playboy, Ben Kohn, ελπίζει πως οι δημιουργοί του θα διαταράξουν το σημερινό οικοσύστημα με τον ίδιο τρόπο που το εμβληματικό περιοδικό αναστάτωσε την εκδοτική βιομηχανία, πριν από σχεδόν 70 χρόνια.

Στο νέο ψηφιακό περιοδικό θα περιλαμβάνεται και περιεχόμενο σχετικά με το πώς είναι να είσαι κομμάτι του. Μια από τους κορυφαίους δημιουργούς στο νέο site είναι και η πρωταγωνίσρια του Αυστραλιανού Bachelor, Megan Marx.

Χρειάστηκαν δύο μόλις εβδομάδες μετά την ένταξή της για να ανακηρυχθεί σε «Centerfold of the Day» και έγινε το top trending μοντέλο στο site.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις