Στα 88 της η βασίλισσα Ελισάβετ σίγουρα δεν παρακολουθεί από κοντά τις σύγχρονες τάσεις της μόδας. Αλλά ξέρει καλά τι δεν της αρέσει να βλέπει: τα πόδια της Κέιτ Μίντλετον. Γι αυτό βάλθηκε να πετάξει τις κοντές φούστες από την ντουλάπα της δούκισσας του Κέμπριτζ και της συνέστησε – ενδεχομένως της διόρισε – στιλίστα!

Η παρέμβαση της Ελισάβετ έγινε λόγω της επικείμενης επίσκεψης της Κέιτ Μίντλετον στην Αυστραλία τον Απρίλιο, καθώς η βασίλισσα θέλει να την δει να κάνει περιοδεία ντυμένη λιγότερο κάζουαλ και πιο… γαλαζοαίματα! Δηλαδή χαμηλώνει ο ποδόγυρος και έρχονται οι… τιάρες.

Σύμφωνα με την Sunday Mail, η Ελισάβετ ανέθεσε στην προσωπική ενδυματολόγο της, Αντζελα Κέλι, το έργο της μεταμόρφωσης της Μίντλετον για το ταξίδι.

Οι οδηγίες της βασίλισσας ήταν σαφείς. Η δούκισσα θα πρέπει να εμφανίζεται με φορέματα υψηλής ραπτικής που δεν θα αφήνουν τα γόνατα γυμνά, θα φοράει κοσμήματα από την προσωπική συλλογή της βασίλισσας που καλείται να διαλέξει από τώρα και καλό θα είναι να αρχίζει να συνηθίζει στην ιδέα της τιάρας. Με λίγα λόγια, η Ελισάβετ θέλει να δει τη μητέρα του πρίγκιπα Τζορτζ «πιο βασιλική από ποτέ».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις