Οι γαλλικές εισαγγελικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το κατά πόσο το περιοδικό Closer παραβίασε την ιδιωτική ζωή της ηθοποιού Ζιλί Γκαγέ δημοσιεύοντας φωτογραφίες της σε ένα άρθρο του για την ερωτική σχέση που φέρεται να διατηρούσε με τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Monde, η εισαγγελία της Ναντέρ ξεκίνησε την έρευνα μετά την μήνυση που κατέθεσε η Γκαγέ για τη φωτογραφία που τράβηξε ένας φωτορεπόρτερ ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό της.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο τεύχος της 17ης Ιανουαρίου του περιοδικού Closer, μία εβδομάδα μετά την αποκάλυψη του δεσμού της ηθοποιού με τον Γάλλο πρόεδρο.

Η λήψη φωτογραφιών ενός προσώπου σε ιδιωτικό χώρο, χωρίς τη συναίνεσή του, είναι αδίκημα που τιμωρείται με φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο 45.000 ευρώ.

Η Γκαγέ υποστηρίζει ότι το αυτοκίνητό της είναι “ιδιωτικός χώρος”.

Η 41χρονη ηθοποιός έχει προσφύγει επίσης στα δικαστήρια ζητώντας αποζημίωση ύψους 50.000 ευρώ από το περιοδικό για τις φωτογραφίες της που δημοσιεύτηκαν στο τεύχος της 10ης Ιανουαρίου.

Μολονότι οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν στον δρόμο, η Γκαγέ υποστηρίζει ότι σχετίζονται με την ιδιωτική ζωή της καθώς την δείχνουν να φτάνει στο διαμέρισμα όπου υποτίθεται ότι συναντιόταν με τον Ολάντ.

Σχετικά Άρθρα

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις