Δεν της φτάνουν τα βάσανα της, της Βαλερί Τριερβελέρ, τέως πρώτης κυρίας της Γαλλίας στο πλευρό του Φρανσουά Ολάντ, έχει και διάφορους γιάπηδες διαφημιστές που παίζουν με τον καημό της!

Τελευταίος στη λίστα ο Brad Burn, διευθύνων σύμβουλος του (-)γραφικού website You(-).com (κάτι σαν Youtube για τσοντόβιους) ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, της έκανε δημόσια πρόταση να γίνει εκπρόσωπος της εταιρείας του!

Δικαιολογώντας το σκεπτικό του, αναφέρει ότι η Τριερβελέρ έχει όλα τα προσόντα για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις μιας τέτοιας θέσης: δημοσιογραφική εμπειρία, ένα όνομα που συχνά αναζητείται στο Google σε συνδυασμό με όρους όπως «(-)tape”, «(-) scandal» κτλ». Επιπροσθέτως, αναφέρει με κάποια σκωπτική διάθεση, «τώρα που είναι εργένισσα ίσως η Βαλερί γνωρίζει το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες του You(-)».

Και ο Brad Burn το τραβά ακόμη περισσότερο εξηγώντας ότι «ο Φρανσουά Ολάντ θα ήταν ο ιδανικός εκπρόσωπος, καθώς ενσαρκώνει όλα αυτά που πρεσβεύει το You(-), αλλά… πρέπει να διοικήσει και μια ολόκληρη χώρα». Αυτό βέβαια δεν κολακεύει την Βαλερί Τριερβελέρ, που αντιμετωπίζεται ως «λύση ανάγκης» και κάνει πιο δύσκολη την αποδοχή της πρότασης εκ μέρους της, ακόμη και αν συνοδεύεται από αμοιβή 500.000 δολαρίων, όπως κοστολόγησε τις υπηρεσίες της το You(-).

Πρόκειται φυσικά για μια διαφημιστική ενέργεια από αυτές που συνηθίζουν οι αμερικανοί διαφημιστές, δεν ξέρουμε όμως αν η Βαλερί είναι σε θέση να δεχτεί τέτοιες προτάσεις με χιούμορ αυτή την στιγμή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις