Μετά τα βίντεο κλιπ για τα τραγούδια «Η Αγάπη Δυναμώνει» και «Κάτι Δυνατό», που έκαναν αίσθηση και εκατομμύρια views στο YouTube, τώρα είναι στον αέρα το νέο βίντεο κλιπ του Μιχάλη Χατζηγιάννη για το τραγούδι «Μέσα Σου Βρίσκομαι».

Τα γυρίσματα έγιναν στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς στον Βοτανικό με σκηνοθέτη τον Γιώργο Δέδε. Το styling επιμελήθηκε ο Διονύσης Κολποδίνος.

Η τρυφερή μπαλάντα «Μέσα Σου Βρίσκομαι» είναι το τρίτο single από το πολύ επιτυχημένο τελευταίο άλμπουμ του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Η Αγάπη Δυναμώνει».

Στο άλμπουμ αυτό ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υπογράφει όπως συνήθως τη μουσική στην πλειοψηφία των κομματιών, έχοντας συνεργαστεί με εξαιρετικούς στιχουργούς: Ελεάνα Βραχάλη, Ελένη Γιαννατσούλια, Νίκος Μωραΐτης, Θάνος Παπανικολάου.

Από τον δίσκο έχουν ήδη βγει τρία επιτυχημένα singles που αγαπήθηκαν πάρα πολύ από το κοινό («Η Αγάπη Δυναμώνει», «Κάτι Δυνατό» και πρόσφατα το «Μέσα σου Βρίσκομαι») ενώ στον ίδιο δίσκο με τα συνολικά 11 τραγούδια περιλαμβάνονται ακόμη μια ευρηματική διασκευή της μεγάλης ιταλικής επιτυχίας “Non E L’Inferno”, καθώς επίσης και το hit «Σε Έναν Τοίχο», η συνεργασία με τον Μηδενιστή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις