Ένα από τα αυτοκίνητα που ο Paul Walker «σανίδωσε» στο «Fast & Furious 4» το 2009, βγαίνει σε δημοπρασία, περίπου 100 ημέρες μετά τον φρικτό θάνατο του ηθοποιού μέσα στη φλεγόμενη Porsche του!

Το μπλε Nissan Skyline GT-R, θα βγει σύντομα στο «σφυρί», με τιμή εκκίνησης το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Υποδυόμενος τον Brian O’Conner, ο Walker οδήγησε το αυτοκίνητο που διαθέτει εξακύλινδρο κινητήρα 2600 κ.εκ. (Type RB 26 Race Bread 2.6), με Twin-turbo, τετρακίνηση και τετραδιεύθυνση και κιβώτιο Getrag 6 ταχυτήτων, ενώ έχει γράψει μόλις 6.000 χιλιόμετρα.

Στο εσωτερικό, έχει καταργηθεί το πίσω κάθισμα, ενώ υπάρχει τιμόνι Momo Sport Alcantara, Nismo V-Spec NUR πετάλια, Custom Head-Up Display για την προβολή δεδομένων από PC.

To εν λόγω Nissan Skyline GT-R είναι ένα από τα οκτώ που χρησιμοποιήθηκαν στα γυρίσματα του «Fast & Furious» και το μόνο που υπάρχει ακόμα, αφού τα υπόλοιπα καταστράφηκαν σε σκηνές καταδίωξης. Το 2009 μεταφέρθηκε από τις ΗΠΑ. στη Γερμανία και πουλήθηκε στο Μόναχο, ενώ ο νυν ιδιοκτήτης του το έχει παρουσιάσει σε εκπομπή της Γερμανικής TV.

Και για όσους σκέφτονται ότι δεν είναι σωστό να γίνονται τέτοια πράγματα τρεις μήνες μετά τον θάνατο του Walker, οι διοργανωτές της δημοπρασίας αντικρούουν πως ο λόγος είναι φιλανθρωπικός, αφού το 50% των εσόδων θα πάει στο ίδρυμα που δημιούργησε ο αδικοχαμένος ηθοποιός…

Σχετικά Άρθρα

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις