Κόντεψαν να πέσουν από τις καρέκλες τους οι υπάλληλοι του τουρκικού δικαστηρίου όταν είδαν έναν 47χρονο να υποβάλλει μήνυση κατά του Οθωμανού σουλτάνου, Σουλεϊμάν, τον οποίο κατηγορεί για διασπορά μίσους και ηθική αυτουργία σε δολοφονία δια πνιγμού!

Ο… παρανοημένος τηλεθεατής δεν άντεξε το γεγονός ότι σε κάποιο επεισόδιο της σειράς ο Σουλεϊμάν διέταξε να σκοτώσουν τον πρωτότοκο γιο του, Μουσταφά, γιατί έμαθε ότι ήθελε να τον ανατρέψει.

Ο 47χρονος αφού επισκέφθηκε τον τάφο του Μουσταφά, πήγε στην Εισαγγελία για να καταθέσει τη μήνυση όπου ζητά την αποκατάσταση του γιου του Σουλεϊμάν.

Η τουρκική «Μilliyet» μάλιστα φιλοξενεί και δηλώσεις του τηλεθεατή ο οποίος αναφέρει «Παρακολουθώ την σειρά και έχω πολύ επηρεαστεί από αυτή. Ήρθα στα δικαστήρια εξαιτίας της δολοφονίας δια στραγγαλισμού του γιού του Σουλτάνου Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή, προκειμένου να καταθέσω μήνυση στην Γενική Εισαγγελία της Δημοκρατίας. Επιθυμώ να γίνει η αποκατάσταση του πρίγκιπα Μουσταφά και να αφαιρεθεί από τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή η σουλτανική του ιδιότητα. Η σειρά με έχει πολύ επηρεάσει».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις