Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό mou» και μίλησε για την δημόσια αποκάλυψη ότι είναι οροθετικός, για τα νεανικά του χρόνια που ήταν συνοδός ανδρών, ενώ δεν δίστασε να ρίξει και τα βέλη του στον Νικήτα Κακλαμάνη αποκαλώντας τον «ολέθριο δήμαρχο».

Ο υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων, Γρηγόρης Βαλλιανάτος ήταν σήμερα καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού και ανέφερε ότι θέλησε να παραδεχτεί δημόσια ότι πάσχει από AIDS επειδή «στη διάρκεια της εκστρατείας μου μηνύθηκε ότι θα παίξει από άλλον».

Ο ίδιος έσπευσε να διευκρινίσει ότι του άρεσε το επάγγελμα του συνοδού που έκανε σε μικρή ηλικία όταν βρισκόταν στο Λονδίνο, ενώ αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του πρώην δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη, είπε χαρακτηριστικά: «Ο Κακλαμάνης ήταν ένας δήμαρχος ολέθριος. Μου φαίνεται αδιανόητο που ξαναβάζει υποψηφιότητα» και πρόσθεσε ότι «ο Καμίνης τα συμμάζεψε αλλά η κρίση θέλει κι άλλο. Δεν φτάνει αυτό». Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αποκάλυψε και το όνομα του συνδυασμού του για τον Δήμο Αθηναίων που θα ονομάζεται «Αθήνα Διαμαντόπετρα».

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος μίλησε και για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τα μέλη της Χρυσής Αυγής και το (-) στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Τότε είχε πει χαρακτηριστικά: «Είπα στον Ηλία Κασιδιάρη ότι ελπίζω να σας κλείσουν φυλακή πριν ξεκινήσετε να κάνετε οτιδήποτε, του ευχήθηκα κακή επιτυχία, του είπα ότι έχει κάνει την Ελλάδα μια χώρα φοβική, ότι γίνονται εγκλήματα, ότι δεν είμαι εγώ δικαστής αλλά ξέρω ότι είναι εγκληματίες» και συμπλήρωσε ότι «πολλοί αριστεροί πέρασαν από τη Χρυσή Αυγή λόγω (-)».


Όσον αφορά την τελευταία του φράση ο ίδιος εξήγησε στην εκπομπή «ΌΛΑ Τρέλα»: «Πολύς κόσμος πάει λόγω (-) στη Χρυσή Αυγή. Γίνεται (-) στη Χρυσή Αυγή γιατί είναι ένα κόμμα που δεν έχει πολλά να πει, αλλά έχει πολλά να κάνει. Δεν φοράνε πολλά ρούχα και προετοιμάζονται για το καλύτερο. Τι έκαναν οι αρχαίοι πριν τις μάχες; Συμπόσια και πάρτι».

Όταν ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος ερωτήθηκε στο Πρωινό μου για αυτές τις δηλώσεις, ο ίδιος διευκρίνισε ότι «οι φωτογραφίες που μας δείχνουν (οι Χρυσαυγίτες) είναι λίγο πριν και λίγο μετά (το (-))».
Πηγή: ΚΟΟLnews

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις