Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο αείμνηστος Σάκης Μπουλάς είχαν μια συνεργασία πριν μερικά χρόνια στην «Ακτή Πειραιώς». Αν και προέρχονται από διαφορετικά μουσικά είδη, το σχήμα τους είχε μεγάλη επιτυχία.

Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής στην κάμερα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 είχαν γράψει μαζί το τελευταίο τραγούδι του πολύ αγαπημένου καλλιτέχνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είπε τα εξής: “Ήταν ένας ωραίος αλήτης. Ο Σάκης ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος κι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης. Είχα την τύχη και τη χαρά να συνεργαστώ μαζί του και να γράψουμε μαζί ένα υπέροχο τραγούδι. Ίσως το τελευταίο του τραγούδι.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη γιατί άφηνε το σημάδι του, και με σεβασμό, γιατί το έργο του είναι διαχρονικό για όλους μας”.

Παράλληλα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποκάλυψε και τα επόμενα του σχέδια:

«Δεν θα συμμετάσχω με τη Ζέτα στη “Μελωδία της Ευτυχίας”. Βέβαια, το ότι είμαστε μαζί με τη Ζέτα, δεν αποκλείει να συνεργαστούμε και επαγγελματικά. Δεν αποκλείει το ένα το άλλο, γιατί δεν παύει να είμαστε και δύο επαγγελματίες του χώρου. Ούτε στο “Just the Two of Us “θα είμαι κριτής. Όπως βλέπετε, δεν έχω πολλές προτάσεις».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις