Είθισται μετά ένα διαζύγιο να επιδιώκεις να αλλάζεις παραστάσεις και συνήθειες για να το ξεπεράσεις. Αυτό ισχύει και για τον μεγιστάνα των media, Rupert Murdoch, που χώρισε πρόσφατα με την 45χρονη Wendi Deng.

Ενώ η Deng κράτησε, βάσει των όρων του διαζυγίου, το τριώροφο διαμέρισμα στην Πέμπτη Λεωφόρο (το οποίο είχαν αγοράσει για 44 εκατομμύρια το 2005), ο Murdoch μόλις αγόρασε τους τέσσερις τελευταίους ορόφους του One Madison, του νέου συγκροτήματος πολυτελών διαμερισμάτων του Μανχάταν, προς 57,250 εκατομμύρια δολάρια.

Ο γυάλινος πύργος με τους εξήντα ορόφους που βρίσκεται στην E. 23rd St προσφέρει εκπληκτική θέα στη Νέα Υόρκη, καθώς και ολοκληρωμένη θέα προς το καινούριο World Trade Center.

Ανάμεσα σε άλλα, το καινούριο τετραώροφο διαμέρισμα του Murdoch έχει συνολικό εμβαδόν πάνω από 3000 τμ, πεντέμισι (;) μπάνια, μία σπειροειδή σκάλα, ένα εσωτερικό ασανσέρ, και πολλούς άνετους ανοιχτούς χώρους τους οποίους περιβάλουν οι εντυπωσιακοί “γυάλινοι τοίχοι” του συγκροτήματος.

Γείτονες του 82χρόνου μεγιστάνα θα είναι η Gisele και ο Tom Brady, οι οποίοι αγόρασαν πέρσι τον 49ο όροφο για 14 εκατομμύρια δολάρια (μόνο).

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις