Εκείνη είναι γιαγιά με εννέα εγγόνια και εκείνος ένας 45χρονος άντρας. Η 62χρονη Yvonne Donlan από το Salford της Βρετανίας, γιαγιά με 9 εγγόνια, κατήγγειλε στις διωκτικές αρχές τον πρώην εραστή της Steven Hunter για παρενόχληση, καθώς μετά το χωρισμό τους εκείνος, πληγωμένος από έρωτα, θέλησε να τη διεκδικήσει με κάθε τρόπο.

Σύμφωνα με την ίδια, παραμόνευε στον κήπο της και τη «βομβάρδιζε» με δώρα, λουλούδια και γράμματα κάτι που ενόχλησε σφόδρα την ηλικιωμένη η οποία κατέφυγε στη δικαιοσύνη και κατάφερε τη λήψη περιοριστικών μέτρων εναντίον του.

Όπως ισχυρίστηκε η 62χρονη ο 45χρονος ήταν «γοητευτικός» στην αρχή, αλλά αργότερα έγινε «κτητικός» γι αυτό και αποφάσισε να διακόψει κάθε δεσμό μαζί του.

Η Donlan γνώρισε τον Hunter σε ένα παμπ στο Prestwich, το Μάρτιο του 2012. Άρχισαν να έχουν σχέση τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς, αλλά τα προβλήματα άρχισαν όταν επισκέφθηκαν μαζί την Ελλάδα για διακοπές. «Δεν ήταν απλώς ζήλια, ήταν κάτι παραπάνω» λέει η γιαγιά. «Βγήκαμε ένα βράδυ με τους φίλους του για φαγητό και νόμιζε ότι μου «γυάλισαν» όλοι».

Τερμάτισε την σχέση της το 2013 και τότε άρχισε η παρενόχληση. «Μετά το χωρισμό μας άρχισε να μου στέλνει μηνύματα, παπούτσια, γάντια, σαμπάνιες, DVD…». Ο 45χρονος έστειλε περίπου 40 γράμματα, μερικά είχαν έκταση μέχρι και 8 σελίδες και μάλιστα υπέγραφε ως «Mr Grey» αναφερόμενος προφανώς στο μπεστ σέλερ «50 αποχρώσεις του γκρι».

Ο Hunter καταδικάστηκε τελικά σε πρόστιμο 75 λιρών και 6 μήνες κοινωφελούς εργασίας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις