Εδώ αεροπλάνο, εκεί αεροπλάνο, πουθενά αεροπλάνο. Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει με το αεροπλάνο των Μαλαισιανών αερογραμμών και οι αρχές αποφάσισαν να επιστρατεύσουν τον Γιούρι Γκέλερ για να το εντοπίσει.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο γνωστός πνευματιστής τον οποίο θα θυμάστε από το τηλεοπτικό σόου που έφερε το όνομά του.

Όπως λοιπόν ισχυρίζεται ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, οι ερευνητές που ασχολούνται εδώ και παραπάνω από μία εβδομάδα με την εξαφάνιση του μοιραίου αεροσκάφους των Μαλαισιανών αερογραμμών, του ζήτησαν να τους βοηθήσει με τις δυνατότητές του.

Απευθύνοντας πρόσκληση στους followers να ενώσουν τις πνευματικές τους δυνάμεις, ο Γιούρι Γκέλερ: «Μου ζητήθηκε να βοηθήσω. Πιστεύω στην “απομακρυσμένη όραση”. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Μπορείτε να προσπαθήσετε να “δείτε” πού πιστεύετε ότι έπεσε το αεροπλάνο; Πώς και γιατί, ποια είναι τα συναισθήματά σας, τις σας λέει η διαίσθηση σας. Ευχαριστώ».

Ο Γκέλερ δίνει και την δική του ερμηνεία στο τι μπορεί να συνέβη και τελικά χάθηκε το μοιραίο αεροπλάνο. Σύμφωνα λοιπόν με τη θεωρία του έπιασε φωτιά στο πιλοτήριο και οι πιλότοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις