Άλλες ψάχνουν τον κατάλληλο άντρα κι άλλες την… κατάλληλη τιμή! Η 27χρονη Αμερικανίδα Ελίζαμπεθ Ρέιν αποφάσισε να βγάλει στο σφυρί την… παρθενιά της και υπολογίζει να εισπράξει από τον πλειοδότη τουλάχιστον 400.000 δολάρια.

«Για τετρακόσια χιλιάρικα γιατί να ΜΗΝ εκπλειστηριάσω την παρθενιά μου;» λέει στην Daily Mail η φοιτήτρια ιατρικής Ελίζαμπεθ. «Δεν έχω κανέναν συναισθηματικό δεσμό με τον υμένα μου και ποτέ δεν είχα, γι αυτό δε μου είναι καθόλου δύσκολο να κάνω κάτι τέτοιο. Είναι ένας εύκολος τρόπος να βγάλεις χρήματα. Το (-) είναι απλά (-)».

Τι περιλαμβάνει το πακέτο; Η Ελιζαμπεθ Ρέιν δεν έχει κάνει (-) με κανέναν τρόπο μέχρι τώρα, δεν την έχει δει κανένας άντρας γυμνή, ούτε αυτή έχει δει γυμνό άντρα ποτέ, στα 27 της.

«Έχω βγει με άντρες, όχι παραπάνω από δυο-τρεις μήνες με τον καθένα, αλλά ποτέ δεν ένοιωσα την ανάγκη να προχωρήσω παραπέρα» δηλώνει. «Μελετάω, δουλεύω στα εργαστήριά μου και περνώ χρόνο με τους φίλους μου, αυτά μου είναι αρκετά».

Για να διαχειριστεί αυτή την «συναλλαγή», όπως την ονομάζει, έχει προσλάβει ένα μάνατζερ που θα «στήσει» τον πλειστηριασμό, με έδρα την Αυστραλία, καθώς η νομοθεσία δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο στις ΗΠΑ.

Η Ελίζαμπεθ Ρέιν έχει ξεκινήσει και ένα μπλογκ με τίτλο «Μηνύματα μιας Παρθένας Πόρνης» όπου απαντά σε ερωτήματα του τύπου: «Δεν είναι αυτό πορνεία;», «Τι είδους γιατρός θα γίνεις;» και «Μπορεί μια παρθένα πόρνη να είναι και φεμινίστρια;».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις