Ήταν 7 Ιουνίου 1995 όταν άρχισε στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο Αθήνας η δίκη των «σατανιστών της Παλλήνης».

Ο Ασημάκης Κατσούλας ένας από τους βασικούς της πρωταγωνιστές. Μαζί με τον Δημητροκάλλη και την Μαργέτη είχαν κάτσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τις δύο δολοφονίες γυναικών που είχαν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο Ασημάκης Κατσούλας ήταν αυτός που εισέπραξε και την μεγαλύτερη ποινή, δύο φορές ισόβια 12 χρόνια και κάτι μήνες.

Ο «όμορφος» της ομάδας γεννήθηκε το Μάιο του 1972 και διέμενε στην Κάντζα. Δημοσιεύματα της εποχής ανέφεραν ότι αφού είχε συμπληρώσει τα 17 του, είχε ανεπτυγμένες νοητικές ικανότητες, επιβλητική εμφάνιση και διακατεχόταν από ανησυχία πνεύματος.

Μετά το 1990, άρχισε να χάνει την επαφή με την οικογένειά του, η οποία δεν γνώριζε τίποτα για τις πράξεις του μέχρι τη σύλληψή του, το 1993.

Θεωρείται ο «εγκέφαλος» της τριάδας των σατανιστών, με τους συγκατηγορούμενούς του να τον σκιαγραφούν σαν μια αυταρχική προσωπικότητα που μπορούσε να παίρνει αυτό που θέλει και να ελέγχει τη βούλησή τους.

Σύμφωνα με το nasosblog, τις επόμενες μέρες ο αρχηγός της ομάδας των Σατανιστών αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος από τις αγροτικές φυλακές Αγιάς των Χανίων.

Και το ερώτημα που θέτει το μπλογκ έχει ως εξής: Τα χρόνια που έμεινε στη φυλακή προσπάθησε να απεγκλωβιστεί ειλικρινά από το παρελθόν του αλλά τώρα που αποφυλακίζεται παραμένει άραγε δέσμιος των αλλόκοτων παιχνιδιών του μυαλού του;

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις