Ο χρόνος είναι με το μέρος της Πάμελα Άντερσον που όσο μεγαλώνει τόσο πιο όμορφη και επιθυμητή γίνεται. Στα 46 της πλέον, δεν αρνείται καμιά πρόσκληση για γυμνή φωτογράφιση, κάτι που δεν χαλάει καθόλου τους θαυμαστές της.

Εκτός από το τεύχος Απριλίου του γαλλικού Elle, η Πάμελα που δικαιολογεί τον τίτλο «(-)οβόμβα» ποζάρει ολόγυμνη στον φωτογράφο Σάντε Ντ’ Οράζιο για λογαριασμό του γαλλικού περιοδικού Purple και προκαλεί… φαντασιώσεις.

Η ηθοποιός, που έχει δεχτεί έναν ρόλο στην επικείμενη ταινία του Werner Herzog «Vernon God Little», μιλά για τα πάντα στο περιοδικό και ιδιαίτερα για το (-) tape που είχε γυρίσει με τον τότε σύζυγό της Τομι Λι και που είχε κλαπεί από το σπίτι τους για να διαδοθεί από κάποιους σε όλο τον κόσμο.

«Οι δυο γιοι μου, ο 17χρονος Brandon Thomas Lee και ο 16χρονος Dylan Jagger Lee, έχουν δει το (-)-tape και γνωρίζουν τα πάντα γι΄ αυτό! Ηλίθιο ίντερνετ! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προκαλεί εντύπωση αυτό», δήλωσε η Πάμελα στο Elle.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο νυν σύντροφο της, Rick Salomon, με τον οποίο παντρεύτηκαν φέτος για δεύτερη φορά, λέγοντας πως όταν έκοψε το μαλλί της, δεν ήξερε πως θα είναι η (-)ουαλική της ζωή:

«Νόμιζα αρχικά πως θα είναι περίεργο να κάνω (-) με κοντό μαλλί, αλλά έπειτα το συνήθισα και βρήκα τον… τρόπο».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις