Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 20 χρόνια από τον θάνατο του Kurt Cobain, ο οποίος στις 5 Απριλίου του 1994 έβαλε τέλος στη ζωή του με μία σφαίρα στο κεφάλι, λίγες μόλις ώρες μετά την έξοδό του από το κέντρο αποτοξίνωσης Exodus Recovery Center στο Λος Άντζελες.

Με αφορμή την θλιβερή αυτή επέτειο ένας ντετέκτιβ της Αστυνομίας του Σιάτλ, ανέσυρε από το αρχείο τον φάκελο της υπόθεσης.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Renee Witt δήλωσε πως αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια, το ενδιαφέρον του κόσμου για την υπόθεση εξακολουθεί να παραμένει μεγάλο.

Με αφορμή λοιπόν τα 20 χρόνια από την ημέρα του θανάτου του, αποφάσισαν πως θα έπρεπε να ρίξουν μια ακόμη ματιά στα στοιχεία και να επανεξετάσουν μερικά από αυτά. Ο φάκελος δεν θεωρείται πως άνοιξε επίσημα και ακόμη και τώρα οι ντετέκτιβ που τον μελέτησαν δεν έχουν να συμπεράνουν κάτι διαφορετικό από τα πρώτα συμπεράσματα.

“Ο Κurt Cobain αυτοκτόνησε σε ηλικία 27 ετών και κανείς δεν πρέπει να πιστεύει όσα ακούγονται και τις παράλογες θεωρίες συνωμοσίας” δήλωσε ο ντετέκτιβ Mike Ciesynski.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν δύο φωτογραφίες ντοκουμέντα από τα ευρήματα στο σπίτι του τραγουδιστή. Ένα κουτί πούρων το οποίο όμως περιείχε τα σύνεργα τα οποία χρησιμοποιούσε ο τραγουδιστής για να κάνει χρήση ναρκωτικών και ακόμη μερικά προσωπικά του αντικείμενα που βρέθηκαν δίπλα του: πιθανόν το πορτοφόλι του με τη ταυτότητά του και λίγο πιο δίπλα ένα πακέτο τσιγάρων, τσαλακωμένα ρούχα και γυαλιά ηλίου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις