Επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μητρογιάννης, οι οποίοι ύστερα από δυόμιση χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην κοινή τους ζωή.

Παρ’ όλο που το ζευγάρι συνέχισε να κάνει κοινές εμφανίσεις, μια δήλωση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου περί γάμου και διαζυγίου άρχισε να κινεί υποψίες. «Ένα διαζύγιο δεν είναι η καταστροφή του κόσμου καθώς, τίποτα δεν κρατάει για πάντα», είχε πει μεταξύ άλλων.

Η επίσημη επιβεβαίωση ήρθε μέσω μιας ανακοίνωσης του επιχειρηματία, η οποία, όπως σημειώνει το apospasma.gr, εστάλη ύστερα από επικοινωνία που είχε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σφακιανάκης με την γραμματέα του.

«Με την Αλεξάνδρα πράγματι βρισκόμαστε σε διάσταση εδώ και αρκετό καιρό.Όλα έγιναν υπό το καθεστώς ενός πολιτισμένου τρόπου.Παραμένουμε δυο φίλοι κι αυτό άλλωστε φάνηκε τελευταία από κοινές εμφανίσεις που είχαμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις.Ήδη έχω επιλέξει να κάνω μια νέα ζωή.Η Αλεξάνδρα είναι μια σπουδαία προσωπικότητα, μια καταξιωμένη ηθοποιός κι ελπίζω στη ζωή της να βρει ό,τι ακριβώς επιθυμεί γιατί το αξίζει.Θα βρει το δρόμο της χωρίς να χρειάζεται ανθρώπους που να την προστατεύουν εκμεταλλευόμενοι τη δική τους εξουσία», αναφέρει ο Βαγγέλης Μητρογιάννης.

Για την ιστορία,ο γάμος του ζεύγους έγινε στις 10 Οκτωβρίου 2011 στη Βάρκιζα με κουμπάρο τον τραγουδιστή Γιώργο Μαζωνάκη!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις