Στον επί 13 χρόνια σύντροφό της, Mick Jagger, άφησε όλη την περιουσία της η Λορέν Σκοτ, που αυτοκτόνησε με ένα φουλάρι το οποίο έδεσε σε πόρτα του διαμερίσματός της, αποδεικνύοντας – ακόμα και μετά θάνατον – την αγάπη της στον ροκ σταρ.

Μία ημέρα μετά την επιμνημόσυνη τελετή και την αποτέφρωσή της, άνοιξε η διαθήκη της Λορέν Σκοτ. «Αφήνω όλα μου τα κοσμήματα, τα ρούχα, τα έπιπλα, τα αυτοκίνητα και κάθε λογής προσωπικό αντικείμενο στον Michael Philip Jagger», αναφέρει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η διαθήκη, στην οποία ουδεμία αναφορά γίνεται σε συγγενείς της 49χρονης σχεδιάστριας, όπως ο αδερφός και τα δύο ανίψια της.

Η Λορέν Σκοτ που ανατράφηκε από μια θετή οικογένεια Μορμόνων έφυγε από την πόλη της Γιούτα σε ηλικίας 17 ετών για να χτίσει μια καριέρα στο χώρο της μόδας. Το αποτέλεσμα ήταν να αποξενωθεί από τόσο από την αδελφή της Jan Bambrough όσο και από τον αδελφό της Randy. Για αυτό μάλιστα και στην διαθήκη της αναφέρεται χαρακτηριστικά “Έχω σκόπιμα παραλείψει τυχόν άλλους κληρονόμους που βρίσκονται εν ζωή μετά το θάνατό μου”. Ενώ πιο κάτω ξεκαθαρίζει ότι “Ποτέ δεν έχω παντρευτεί, ούτε έχω παιδιά”.

To ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο της Λορέν Σκοτ είναι το διαμέρισμά της στην περιοχή Chelsea, η αξία του οποίου εκτιμάται στα 5,2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αδιευκρίνιστη παραμένει η αξία των υπόλοιπων αντικειμένων που άφησε στον σύντροφό της.

«Δεν γνωρίζω ότι είχε κάνει διαθήκη», σχολίασε ο αδερφός της σχεδιάστριας, Randall Bambroug, ο οποίος σκοπεύει να ενταφιάσει μέρος από τις στάχτες της δίπλα στους γονείς τους, στην γενέτειρά τους, την Utah.