Όταν ακούμε για διαζύγια διασημοτήτων έχουμε μάθει να ψάχνουμε το… τρίτο άτομο. Στην περίπτωση όμως της Γκουίνεθ Πάλτροοου και του Κρις Μάρτιν, που χωρίζουν μετά από 10 χρόνια γάμου, αιτία φαίνεται να είναι η προσήλωση της ηθοποιού στις αρχές της υγιεινής διατροφής και της… Καμπάλα!

Η Daily Mail γράφει ότι το ζευγάρι έβαλε τέλος στη σχέση του, καθώς ο Κρις Μάρτιν δεν άντεχε άλλο την εμμονή της Γκουίνεθ Πάλτροοου στις κούρες αποτοξίνωσης και την υγιεινή διατροφή. Είχε επίσης απαγορεύσει στα παιδιά έστω και να πλησιάσουν γλυκά, λιχουδιές και οτιδήποτε περιέχει ζάχαρη.

Επιπροσθέτως τους επέτρεπε να παρακολουθούν τηλεόραση μόνο στα Γαλλικά και τα Ισπανικά, ποτέ στην μητρική τους γλώσσα! Η προσήλωση της στην Καμπάλα ήταν ένας ακόμη λόγος διαζυγίου, καθώς ο Κρις Μάρτιν δεν δέχτηκε να προσηλυτιστεί στην αίρεση.

Ο αρχηγός των Coldplay επιθυμούσε μια φυσιολογική οικογενειακή ζωή στην οποία θα επιτρέπονταν τα… πάντα με μέτρο, κάτι που οι εμμονές της χολιγουντιανής σταρ δεν επέτρεπαν.

«Ο Κρις πνιγόταν δίπλα στην ηθοποιό. Έκανε ότι μπορούσε για να χαλαρώσει η ζωή τους και να έχουν τα παιδιά τους, η Απλ και ο Mόσες, μία φυσιολογική παιδική ηλικία, αλλά στο τέλος δεν άντεξε και αποφάσισε να μετακομίσει» είπε άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού στη βρετανική εφημερίδα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις