Η Ζέτα Μακρυπούλια παραδέχτηκε σε συνέντευξή της ότι το μεγάλο πάθος με το Μιχάλη Χατζηγιάννη καταλάγιασε και ότι αισθάνεται πολύ τυχερή που έχει μια τόσο «όμορφη συμβίωση».

«Το πως λειτουργούμε μέσα στη σχέση είναι κάτι που δεν θέλω να σου το εκμυστηρευτώ. Μπορώ, όμως, να σου πω ότι είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή και αισθάνομαι πολύ τυχερή. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχα τόσο όμορφη συμβίωση με έναν άνθρωπο», ανέφερε στο περιοδικό Celebrity και πρόσθεσε: «Είναι περίοδοι που περνάμε πάρα πολλές ώρες τη μέρα μαζί και εκεί φαίνεται ότι υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ μας. Στα πάντα. Στο τι επιλέγουμε να δούμε στην τηλεόραση, στο τι σίριαλ μας αρέσει, στη μουσική. Ο ένας ανοίγει δρόμους στον άλλο.

Ο Μιχάλης είναι ένας άνθρωπος που έχει τη μουσική στο αίμα του. Και μου αρέσει που υπάρχει τόση μουσική στη ζωή μου. Μου αρέσει να ξυπνάω και να ακούω τραγούδια.

Όταν, λοιπόν, μετά τον πρώτο καιρό το μεγάλο πάθος καταλάγιασε, συνειδητοποίησα ότι ζω με έναν άνθρωπο που επικοινωνώ τέλεια. Ένιωσα ότι είναι θείο δώρο»

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις