Αχάριστη αποδεικνύεται η Κέιτ Άπτον. Αντί να είναι ευγνώμων στη μητέρα φύση που την προίκισε με ένα σετ εντυπωσιακών «εργαλείων» που βοήθησαν σίγουρα πολύ την καριέρα της ως μοντέλο και ηθοποιό, εξασφαλίζοντάς της αναρίθμητα εξώφυλλα περιοδικών, πασαρέλες, φωτογραφίσεις με μικροσκοπικά μαγιό και βρεγμένα μπλουζάκια και απολαβές εκατομμυρίων, δηλώνει ανικανοποίητη με ότι πολυτιμότερο διαθέτει.

«Κάθε μέρα εύχομαι να είχα μικρότερο στήθος, για να μπορώ να φοράω τιραντέ μπλουζάκια και μικρότερα μπικίνι. Αλλά δεν παραπονιέμαι, γιατί ξέρω ότι πάντα θέλουμε αυτό που δεν έχουμε» δήλωσε στην εφημερίδα Sun.

Η ζουμερή ξανθιά έχει κερδίσει αρκετές θετικές κριτικές καθώς δεν έχει την κλασική σιλουέτα των μοντέλων και κάνει επαγγελματική σταδιοδρομία διαθέτοντας ένα πιο «φυσιολογικό» βάρος, σε σχέση με το μέσο γυναικείο όρο.

Γι αυτό τον λόγο έχει πει παλαιότερα: «Αγαπώ το στήθος μου κι ας είναι μεγάλο. Αισθάνομαι περήφανη για το σώμα μου, είναι μια υγιής γυναικεία φιγούρα», κάτι που έρχεται σε αντίφαση με την πρόσφατη δήλωσή της.

Κρίμα που δεν υπάρχουν αποσπώμενα boobs που θα μπορούσε η Κέιτ να βάζει και να βγάζει κατά βούληση
. Ίσως έτσι το κορίτσι να μην είχε παράπονα από τη ζωή…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις