Κάθε συνέντευξη της Λίντσεϊ Λόχαν, του «κακού κοριτσιού» της διεθνούς showbiz, βγάζει ειδήσεις. Η 27χρονη ηθοποιός εξομολογήθηκε σοκαριστικές λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή στο περιοδικό KODE magazine και ίσως σε αυτό να βοήθησε και ότι δεν ήταν ακριβώς… νηφάλια, αν πιστέψουμε τον ρεπόρτερ που πήρε την συνέντευξη.

Η Λίντσεϊ έπινε βότκα on the rocks κατά την συνομιλία της με τον δημοσιογράφο, αν και επέμενε ότι έχει πιει μόνον ένα ποτήρι λευκό κρασί μετά την έκτη αποτοξίνωσή της τους τελευταίους δώδεκα μήνες. Και αποκάλυψε ότι βλέπει έναν παντρεμένο με παιδιά το τελευταίο διάστημα, χωρίς να αποκαλύψει το όνομά του: «Όποτε θέλει να με δει στέλνει το ιδιωτικό του τζετ» είπε, «αλλά… δεν το ξέρει η οικογένειά του».

Επιπροσθέτως, ο ρεπόρτερ, που υπογράφει με το ψευδώνυμο «The Kurator», ισχυρίζεται ότι την πρώτη νύκτα του φεστιβάλ ποπ μουσικής της Coachella, η ηθοποιός ήταν υπό την επήρεια του ναρκωτικού Ecstasy και κυκλοφορούσε με ένα μπουκάλι νερού γεμάτο βότκα.

Εν τούτοις ο εκπρόσωπος της Λίντσεϊ δήλωσε στο GossipCop ότι η ηθοποιός δε μίλησε με κανέναν δημοσιογράφο του KODE, αλλά η συνέντευξη δόθηκε με e-mail. «Δεν καταλαβαίνουμε γιατί κάποιος κατασκευάζει τέτοιες ειδήσεις και τις διανέμει με τόσο ανεύθυνο τρόπο» είπε.

Η διεύθυνση του περιοδικού αντιτείνει ότι πράγματι δόθηκε μια συνέντευξη μέσω e-mail αλλά όταν έφτασε η συνέντευξη του Kurator, τον οποίο εμπιστεύονται ως έγκυρη πηγή, την βρήκαν πιο ενδιαφέρουσα και προτίμησαν να την δημοσιεύσουν.

Πρόσφατα η Λίντσεϊ Λόχαν είχε εκμυστηρευτεί ότι απέβαλλε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του reality show που παρουσίαζε και γι αυτό αναγκάστηκε να πάρει δυο εβδομάδες άδεια.